Goldie 29.11.2003 @ Helsinki

2 posts, 1 page, 622 views

Minimal

Posts: 32

#1 • • Minimal
Drum´n bass tyylisuunnan ehdottomaan kärkikaartiin kuuluva Goldie saapuu Suomeen marraskuussa. Goldie on kyseisen musiikkityylisuunnan tunnetuin ja valovoimaisin tähti lukuisten TV/elokuva esiintymisiensä vuoksi. Hän on esiintynyt elokuvissa ´Snatch´ sekä James Bond ´The World Is Not Enough´ muutamia mainitaksemme. Näiden suurtuotantojen lisäksi hän esiintyy lukuisissa TV-tuotannoissa Iso-Britanniassa.

Vaikkakin Goldie nauttii huomattavaa julkisuutta juuri näiden TV-esiintymisiensä ansiosta on hän kuitenkin parhaiten tunnettu omista musiikkituotannoistaan. Uransa 90- luvun alkupuolella aloittanut Goldie oli lahjakas graffiti-taiteilija joka pikkuhiljaa siirtyi enemmän ja enemmän musiikkibusineksen puoleen.

1994 oli kaiken alku tälle drum´n bassin DJ / tuottaja pioneerille. Kyseisenä vuonna syntyi Metalheadz levy-yhtiö ja sen myötä julkaisu ´Timeless´ joka ampui suoraan listojen kärkeen. Tästä alkoivat menestyksekkäät kiertueet 8-henkisen bändin kanssa mm. USA:ssa yhdessä Björkin kanssa. Jenkkikiertueen jälkeen Goldie palasi Lontooseen mistä alkoi ennennäkemätön kiertue yhdessä kaikkien sen aikaisten drum´n bass tähtien kanssa. Goldien yritys tuoda drum´n bass undergroundista mainstreamiin palkittiin Englannissa vuosina ´96 ja ´97 lukuisilla eri palkinnoilla.

Viimeisen kolmen vuoden aikana hän on ollut kiertueilla mm. Australiassa, USA:ssa sekä Japanissa. Näillä kiertueilla hän on esiintynyt ja työskennellyt yhdessä mm. Rage Against The Machinen, Björkin, The Fugeesin, Slipknotin sekä Garbagen kanssa.

Nyt tämä ´Superstar` saapuu Helsinkiin, Nosturiin lauantaina 29. marraskuuta 2oo3.

Tapahtuman ennakkolippuja myyvät Street Beat p. 09-632 630 (15 + 1 myyntipalkkio) sekä Tiketti p. 0600-1-1616 (15 + 1,2 myyntipalkkio)


Helsinki, Nosturi
Lauantai 29/11/03
21oo – 04oo
K-18
Avatar
#2 • • ikj Guest
jee jee*pihkassa*