Päättötyö : (this is) my dream (suljettu)

6 posts, 1 page, 1,807 views

Jimmyfi

Posts: 904

#1 • • Jimmyfi
Iso kiitos ja *hali* kaikille jotka osallistuivat ja iso *dissaa* jotka vain latasivat biisin ja jättivät kommentoimatta..

[muokattu 11.11.2003 12:55]

--
solarSwarm Recordings : Worlds only social network record label
http://www.solarswarm.com Le Brand New Super WEbsite! Tsek it Outties

Motto: syö mitä tahot kuhan naatit!

Andy

Posts: 1,019

#2 • • Andy
..nyt en haluis kommentoida pitkästi joten jos asteikkona on 1-5 ..sanoisin tollaset 2-
...en vaa pystyny löytää noist juurikaan mitään....sori :(

--
DONT EXCEED UR OWN TIME LIMIT

T3k

Posts: 1,221

#3 • • T3k semmonen
Jees, Kiksugorillan unelma ..... armostellaanpas... :

1.Clubmix : Mukavaa mätkettä het alusta lähtien, kivan \”oikeaoppinen\” tiputus tos jossai 3:n minsan kohdal josta noustaa kivasti takas mätkettään *hih* .... Melodia on kiva.. ja muutki osaset menee kivasti, varsinki bassline alus kivasti...

2.Hardmix : Polc Polc! huomattavasti enempi munaskuukkelii täs ku ekas, se tainnu kyl jo nimenki perusteella olla tarkotus :D tos 2:20 on taas kiva nousukausi :D Tota pikku vokaalisämplee olis ehkä saanu viljellä useamminki tonne... Iha jees *iloinen*

3.Technodream : Ehdottomasti tyylikkäintä rumputyötä kyl tän mixauksen kohdal, toi leadi (vai mikähä on) joka mukaan tulee tos alus vetää kyl ihmeesti naaman virneesee, jonka jälkee alkaa mun makuun sopiva armoton rumpu :D (saanko sit tän 12\”:na kun tää julkastaa? *hih* )
Ehkä tää technodreami eniten iskee ... jep, tää on paras....

Overall 1-5 nii pistetään ...ööö... 3.6 .... (technolle 4.5 ) *nauru*
Jimmyfi

Posts: 904

#4 • • Jimmyfi
Jeps Parasta ennen 7.11.2003-- siihen asti odottelen palautetta..
tuo Hardmix vaihettu ns Normalisoituun versioon kerta se soi niin hiljaa joillekkin muihin verrattuan...

LISSEEE PALLAUTTETTAA Ihqt*pihkassa*

--
solarSwarm Recordings : Worlds only social network record label
http://www.solarswarm.com Le Brand New Super WEbsite! Tsek it Outties

Motto: syö mitä tahot kuhan naatit!

rec

Posts: 2,923

#5 • • rec
Suoraan sanottuna:

Tää ”Technodream” kusi alta aika yksikön.. heti alussa diskantit iski tajun kankaalle ja herätessäni kuulin flangerin kiertelävän rumpukompin mukana epätahdissa! Sitten tulee ”tuut, tuut, tuut..” (ilmeisesti yritetty vääntää jonkinmoinen TB-303 raita?!), joka oli suorastaan hirveä [sanan varsinaisessa merkityksessä!] ja yksinkertaisesti sanottuna yksinkertaisen kauhea..!

03:10 esille nousi joku oldskool rave saundi, joka ei sopinut ollenkaan... tilitys jatkuu ja huumoria ei tunnu kuuntelijalta löytyvän, joten biisiä kelattiin eteenpäin...

05:00 tienoilla oli ainoa postiivinen kohta, monotus, mutta senkin pilasi oikealla kanavalla korviin KK:n lailla räiskyvä ”shaker”.

0-5 arvosanoilla antaisin arvosanaksi tästä technomixistä n. 0,5:n, syystä ETTEN HENKILÖKOHTAISESTI pitänyt kyseisetä kappaleesta. Kiits silti.

Parempaa materiaalia jatkossa odotellen. *piis*

[muokattu 8.11.2003 06:22]
ohmi

Posts: 72

#6 • • ohmi tracksmith
No, päiväys meni jo mutta annanpa palautetta ihan muuten vaan.

1. Clubmix. Toteutus on keskimääräistä parempi, mut melodia on kyllä varsinkin tässä miksauksessa tosi lähellä sellaista käsilaukkutekno-pimputtelua, et se vähän puistattaa. Vähän liian iloinen tunnelma muutenkin.
2. Hardmix. Eroaa kyllä selvästi edellisestä, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi. Tässä miksauksessa on parhaat soundit, mutta melodiat ovat vielä entisestään yksinkertaistuneet.
3. Technomix. Ei saa aikaan kovin suuria säväreitä, rakennetta on kuitenkin hyvin hajotettu. Soundit ovat kuitenkin liian samanlaiset kuin kaikissa muissa versioissa, ikäänkuin kaikki versiot olisi tehty samoilla instrumenteilla.

Kokonaisuutena nämä biisit eivät eroa tarpeeksi paljon toisistaan, mutta jokaisessa on kyllä ns. hyviä puolia. Niitä olisi kyllä voinut viedä pidemmällekin. Jotenkin jää sellainen fiilis, että on pyritty tekemään kaavamaisia miksauksia omaperäisyyden kustannuksella.