MYYTY Hieman viallinen, mutta käyttökelpoinen mikserinraato halvalla MYYTY

1 post, 1 page, 1,161 views

Salza

Posts: 58

#1 • • Edited Salza
Varastoa tonkiessa löytyi tuollainen 3-kanavainen mikseri, vähän kovia kokenut mutta ihan toimiva. Merkki ja malli: Omnitronic PM-524. Tästä saa joku halvan treenimikserin itselleen.

Viat: Headphone volume-, CH3 bass- sekä L/R balance-potikat (osittain) katkenneita. CH3 kanavaliu'un varsi puuttuu kokonaan (itse sliderikomponentti taitaa olla muuten jotakuinkin ehjä kuitenkin). Knobien hattuja puuttuu. Pientä rahinaa siellä täällä mutta taitaa olla enimmäkseen käytön puutetta ;) Virtanappi on jumissa.

Kaikki viat ovat korjattavissa pienehköllä panostuksella ja kolvin käyttötaidolla, uusia potikoita ja hattuja saa elektroniikkaliikkeestä. Jos ei halua korjailla, niin toimii kyllä 2-kanavaisena klubimikserinä vaikka soittelun harjoitteluun.

Plussat: Soundi pääsääntöisesti ihan kunnossa, eikä laadultaan edes sieltä huonoimmasta päästä ;) Välkkyvät beattiledit, kaikkiin kanaviin phono/line/mic-valinta ja mikä tärkeitä 1- ja 2-kanavilla pystyy soittelemaan ja miksaamaan varsin mainiosti, krossikkaa ei kuitenkaan saa kuin 1/2 - 3 kanavien välille.

MYYTY