KONEMETSÄ, ikinä enää?

10 posts, 1 page, 28,124 views

Modulator

Posts: 3

#1 • • Modulator
Moi.

Onko Konemetsää enää ikinä tulossa, mitään huhuja? En ehtinyt ikinä käymään mutta videoita ja kuvia katsellessa tuli himo..
juu-zo

Posts: 577

#2 • • juu-zo *KoneHuone*
Valitettavasti pelkään, että konemetsää ei ainakaan saman järjestäjän puolelta tulla enää näkemään. Gerkman on tainnut mainita jossain haastattelussa, että konemetsä on menyttä aikaa ja suuntaa katseensa tulevaisuuteen. Itselläkin kova ikävä konemetsään.

--
Respect is not given, it is taken

genki

Posts: 872

#3 • • genki
Suomessa tollasen tapahtuman järjestäminen tarvii pirusti cohones/balls/kulkusia. se, että kahden, tai oikeastaan loppujen lopuksi yhden henkilön niskassa teutaroiva Konemetsä -beast eli jopa noin pitkään oli mun mielestä eräänlainen ihme ja ehdottoman hieno teko - vaikka kritisoijia löytyi niin 'omista leireistä' kuin virkavallankin taholta jonoiksi saakka.

en puhu siis järjestäjän puolesta vaan mitä ite näin koko KM:n elinkaaren aikana aina lauantain Desertiä hoitaessani. festari jonka pitäis olla samaan aikaan joku Boomin kaltainen hippileiri, Flow:n kaltainen urbaani kohtauspaikka ja kaiken lisäks vielä puolet halvempi kuin festarit yleensä - varmaan tosi hauska järjestää. :D

anyway, toivon kovasti ja paljon että Suomesta rupeais yleisestikin löytymään enemmän nuoria puuhailemaan noiden promoottorihommien kanssa, 3-5 pään porukkakin pystyis jo ihmeisiin kunhan hinkua riittää.. mestat, soundit ja käytännön jutut hoituis tässä maassa varmasti kun syntyis enemmän porukoita jotka vaan uskois että hemmetti - me tehdään KOVIMMAT bileet! :]

--
crop circles in the carpet

Amnesia

Posts: 888

#4 • • Amnesia
Konemetsässä en päässyt käymään kuin kerran (2008), mutta kyllähän Flowers of life/Lawatanssit mikä on ollut Mäntyharjulla viimeiset 2 vuotta, ajaa kutakuinkin saman asian ja meni heittämällä ohikin. Ainakin jos psykestä tykkää, sitten tietty jos haluaa polkkaa/progehousea/technoa metsään niin voi olla vaihtoehdot vähissä.

Samoin myös Existence Festival on mainio festari, tosin kokoluokassa ei ole ihan verrattavissa Konemetsään (ja musiikkirajaus on vielä selkeämmin psykeä). Mutta siinä on tosiaan sitä periaatetta, että on yhdistetty kolmen kaupungin bileorganisaatioita puhaltamaan yhteen hiileen *hymy* Eli samaa potentiaalia varmasti hyödynnettävissä muissakin genreissä.
golem

Posts: 1,395

#5 • • golem Golem
huhujen mukaan ainakin Lawatanssit olisi tulossa, vaikka onkin musiikillisesti hyvin eri painotteinen kuin KM.


Itse suosittelen lähtemään myös Suomen ulkopuolelle festareille ku tarjontaa löytyy vaikka kuinka. Esim. Ozora (Unkari) (vaikkakin muuttui mutta silti), Boom Festival (Portugal), Systo jos tänä vuonna (Venäjällä), se on lähellä, Yaga (Liettua), sekin on lähellä. Eipähän tarvi katella Suomen natsipoliiseja tai vankila-anniskelualue-politiikkaa, meno paljon vapaampaa kuin täällä ja se näkyy suoraan myös ilmapiirin rentoudessa. Ja kaikki noi festarit on semmosii et niihen lähtee aina paljon suomalaisia.
Modulator

Posts: 3

#6 • • Modulator
Wau, kiitti vastauksista. On ollut pitkään mielessä villi idea metsäbileiden järjestämisestä täällä Siilinjärvellä, täällä olisi upea maisema sellaisten järjestämiseen, mutta ehkä sitten joskus tulevaisuudessa..
Antenakki

Posts: 18

#7 • • Antenakki
Hohoo, Savon suvi. :> Voin tulla pyörittämään jotain chillinurkkaa jos ikinä toteutuu!
Macio

Posts: 291

#8 • • Macio aka. Ventoline
Eikö Konemetsän paluusta huhuiltu jo viime kesälle (kuten varmaan edeltävillekkin)? Ois kyllä vankka jos vielä pääsis samoille tantereille tömistelemään! Lienee KM kuitenkin ilmiönä jo niin "kytätty" että virkavalta ryskisi paikalle jälleen laajemmalla arsenaalilla kuin provinssiin konsanaa.

Kyllähän viime kesän Existence sai myös osansa virkavallan yliampuvasta toiminnasta.


Jan Peter ja muut mestarit sais kyllä rykästä touhun vielä kertaalleen kasaan vaikka sitten hiukan pienemillä puiteilla!


Totuuden sanoja:




Joka talvinen ikävä Suomen suven ikimuistoisimpiin teknosirkuksiin iski jälleen*poks*

--
-
Kauneus on kuulijan korvissa.
-

Jago

Posts: 4,039

#9 • • Jago un-trained monkee
Jos konemetsä nyt järkättäis kaikki ne jotka oli ollut siellä silloin menis sinne ja kaikki sais kuulla miten ne bileet oli niin paljon paremmat silloin 5 vuotta sitten, kun nykyään. Eli ei kannata siis järkkääkkään ainakaan samalla nimellä ja samassa paikassa vaan kehittää mieluummin jotain uutta.

--
Sound is the origin of all form, with matter shaping itself in response to the vibration of the universe

¡ Previous post about a year ago !
eugina

Posts: 898

#10 • • eugina YleX tt-i *sydän*

Replying to KONEMETSÄ, ikinä enää?:

Jos konemetsä nyt järkättäis kaikki ne jotka oli ollut siellä silloin menis sinne ja kaikki sais kuulla miten ne bileet oli niin paljon paremmat silloin 5 vuotta sitten, kun nykyään. Eli ei kannata siis järkkääkkään ainakaan samalla nimellä ja samassa paikassa vaan kehittää mieluummin jotain uutta.



Konemetsän jalanjäljissä ens kesänä Thirteen Festival @ Räyskälä

http://www.thirteenfestival.org/program

https://www.facebook.com/ThirteenFestival?ref=ts&fref=ts

*hymy*

--
*nuotti* I can see the light of hope in your eyes *nuotti*