se tarina....=)

22 posts, 2 pages, 10,806 views

Avatar
#1 • • ikj Guest
olipa kerran bileet joissa soi chris liebing purri porukka aamulla oli morkkis tulipa paskat lauskut huhu! päivää nyt kaikki lähtee origioihin joissa jokainen saa takaapäin ties minin mahdolliseen aikaa ja ties kuinka tunteella ilman mitään omituista saksuaalisviritteistä neekeriä itsetunto pomppii omituisesti ja ilmaiSEKSI jaetaan hyvää ja yllätyspuhdasta savikiekkoo muistuttaaa leipää jollaisia joitain murmelitkin oksentavat iltaisn pimeässä toisaalta maailmankaikkeus irvistää on hyvä kun nakki paketti hymyilee eikä kossu polttele ilamkaloja sillä minä olen aurinko sin olet tähti taivaan kalmiston alla tässä makaan miettien kasvojenkohotus leikkausta riippuville sikposkille fariinisokerilla kuorrotetulle omenalle jossa kolme satiaista sekä yksi muurahainen he harrastavat kiimaista pöpöjenvaihtelua plutossa jaetaan ilmaisia täytekakkuja joissa kiermultelee vihreitä ekä uv valoissa hohtavia matoja jotka on kotoisin marsista muuta ne ovat oikeesti seksikkäitä punaisia klubilaisia pähkinäkuoressa tamppaava lapio kärpäsiä joilla ola kieroutunut suolisto ,huumorintaju jopa ruotsissa kutittelivat varpaiden sarvia jotka puuro pirtsukka jolla riisin öljy valloitavasti lasekutu suolistoon poreillen happoja jotka sikisivät violettejä haisevia omituisia sikiöitä jotka anaali vammaisesti olivat kauniita klubilaiset nauoivat ittensä asunnottamiksi vaikkeivät tunnistaneet neonsinistä silmän ympäryysryppyvoiteita jotka aikaansaivat kuperkeikkoja hyttyseten paritelles supermarketissa lihatiskillä naudanlihassa tauteja ei ei kyllä ole negatiivisenomaisestikäyttäytyvyys järjeisstöissäkään eikä missään ketsuppi purkissa viellä ole kahdenkeskensä niinsanottua keltamönjää eli sinaappia marsissa plutossa pamahti ja veenuksessa ilotulitusmaisesti välkehti tähdenlento violetinsinraiteisesti maaailmankaikkeudesta piereskelen.korson otsalohko metaliboisoitui ja homehtui kunnes jää mörkö tylsistynyt tammppasi ittensä transsiin ottaen hattivatteja hartioille välttäen että muumit polkkaavat kiksuu ja heruttuvat mansikoita meillekkin liikaan jouvuspäissään apinoitten kanssa ryhmäseksileikit tuntuvat vastenmieliseltä mutta rakastan niitä. Bileissä ansiotulojen niukkuudesta huolimatta hilluen ja juoden emäksistä taikahjuomaa joka hövelisti on semmoinen vepsäläinen kalastajamummo hravoineen istmassa paskalla saatenvarjo kourassa hän mirriä rapsutti varpaalla kynnet verillä ihokin kanarialla kuoriutui punoittaen.finni otsalla pullotti bimbolla keroutunut sammakanpoika ajattelumalli keskiotsa filosofisesti rutussa puoliksi syötynä pahanmakuinen visvasyylä perkele päivää möhöfantti totesi ettei pane itselleen enää yhtään sieraimiinsa koska hänellä ennestään deoksiribonuk leinhappossa poreile lapio rautainen sellainen paskiainen......to be continued=)
(huhu...kun kädet väsyi....)

[muokattu 26.10.2002 14:04]
_atmos

Posts: 230

#2 • • _atmos
tästähän tuli menestys *vink*
cosmikki

Posts: 1,261

#3 • • cosmikki
kun joku jaksaisi laittaa tohon tarinaan välimerkit *vink*

--
-cosminen olio toisesta galaxista-

Texx

Posts: 650

#4 • • Texx ^_^
haha :D

--
*piis*

Salien

Posts: 1,148

#5 • • Salien El Croco
Heh, aika...öööö.. erikoinen tarina *iloinen*

--
Tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki...

Avatar
#6 • • Pirpeli Guest
hooh! jopas on. ainesta best selleriksi*nauraa**plur*
Avatar
#8 • • Kirsikka Guest
Hmm..mielenkiintoinen tosissaan *nauraa*
Syder

Posts: 2,255

#9 • • Syder Vois paistatella leveästi ku näyttää hyvältä.
Tehäänkö kirja samantien? *nauraa**nauraa**nauraa*

--
Divida et impera.

UnityF

Posts: 15,721

#10 • • UnityF joo just se
heh heh.... Ihan kiva kirjan alku....*joo**joo**joo*
Panfobia

Posts: 521

#11 • • Panfobia
Jatkoa tarinallemme...

salsaparilla terkutteli teletappeja virvelillä nivusiin !!!OUCH!!! kuului alapäästä, jonka paiseinen paskanokka tuntui vastustamattomalta näin aamutuimaan pimeässä nurkassa porukalla liikuttuneena istumassa ja näkemässä marjoja noukkivia öhkömönkiäisiä. Juuri kun kaikki luulivat ulostavansa verta salama oksensikin eilistä thaipataa. Thaipata oli pohjaanpalanutta koiraa joka katseli eläessään lonkeropornoa oppien uusia tapoja sekstailla Uranuksessa tuntosarvipupujen välilihassa kiemurrellen kosteita suonia pitki kohti Kuubalainenhyppykuppaorava ajatuksissaan hyppeli tasajalkaa koska sen aivot riippuivat kainalossa jonka takia klubeissa soi kovaa d'n'b:ia riipien rasittavasti etäisimpienkin ökköjen neniin. DJ vingutteli levaria ja Paula suursmurffi epäjärjestelmällistyttämättömyydelläänsäkään tajunnut perse keinui viettelevästi vasten tyynyä pälli pelästyi näkemäänsä niin että knölli keili lauleli. Nakkiapina pyörähti varpusmaisesti kohti minua. Seuraavassa jaksossa seikkaillaan muumilaaksossa ilman varpaita ja varpaitta möykäten aurinkopiiritanssin remixin tahdissa irvistellen hesperiassa kumisaappaat jaloissa nappeja...


...to be continued... *iloinen*

--
*sydän*

mixed~thunder

Posts: 524

#12 • • mixed~thunder Toimitusjohtaja
No huhhuh..Hjuva et intoa piisaa =)

--
.:.: Meininkiä ihmiset,meininkiä .:.:

tematsu

Posts: 436

#13 • • tematsu Innovator
hiemanko on sekava tarina? *ökkö*
hyppii kuin ökkö... *nauraa*

[muokattu 1.11.2002 14:55]

--
We are left alone, staring into the abyss,
into the laughing face of madness.

UnityF

Posts: 15,721

#14 • • UnityF joo just se
tästähän tulee hyvä kirja!!!!*nauraa**nauraa**nauraa*
Panfobia

Posts: 521

#15 • • Panfobia
Paranee vaan edetessään! *iloinen*

--
*sydän*

arikoo

Posts: 245

#16 • • arikoo Virallinen hörhö
Okei mun täytyy varmaan laittaa tänne muutama jatkokertomus joita me ollaan kirjoitettu. Täytyy vaan ensin sensuroida ne!

[muokattu 1.11.2002 21:51]

--
-Progredimur quo ducit quemque voluptas-

arikoo

Posts: 245

#17 • • arikoo Virallinen hörhö
Ei tuu sensuroinnista mitään mä laitan vain jotain pätkiä... Ja nää nyt on mitä on... Ei kannata lukea jos tuntuu että sit tarttee dissata jälkeenpäin... Nää on siis ihan vitsillä kirjoitettuja.

Tarinasta 1.
Onneksi neidot humaltuivat siinä määrin sopivasti,että kielikoukkuvaihe oli päässyt alkuun ja kämppä oli täynnä ihmisiä jotka seuraavana aamuna yrittäisivät muistaa mitä oikein oli tapahtunut.

Aamulla Doc totesi illalla tutuksi tulleen naisen olevan, vasten aikaisempaa muistikuvaa olevan ei suinkaan nuori blondi vaan todellinen kerberos 45+ ja pahanhajuinen ja hännällinen. Hetkinen jos sillä on häntä ja nuo karvat ja haju kuin Styks virran lautturilla…

Paha Henki auta Doc totesi ja ampui Gauss gunilla ”Naista”. Vihreä veri lensi kun tämä cyborgi uhreineen paiskautuivat seinästä läpi. Nanobotit korjasivat vahingot ja tuo solo jatkoi matkaa tapaamiseensa Maagien Kuninkaan maahaan jossa kulkiessaan tapasi örkin, nimeltään **** **** ***. Tuo onneton oli juuttunut pensaaseen ja rouskutti hädissään pensasta, Baladinin miekan välähdys kaatoi kasvin ja vapautetuttu örkki ei suinkaan aikonut antaa apua, edes ei niin valkoisella magialla kuin miekallakaan uhattuna vaan sopotti jotain ainoasta kasvistaan ja toisteli ”Tilasinko kaadetun puskan, mä ilmoitan kun tilaan”
(hyppää jonkin verran)
Matrix rulaaa. Uraa. Jeh jeh heh. Missä me oikein ollaan?
Pölypilvstä harmaan taivaan yllä näkyi kaartelemassa seitsemän mustaa joutsenta. Heseistit havahtuivat päässeensä huoratalosta ulos huomattivin vaurioin. Vaikka paon todellisesta luonteesta tuttu juttu-show juonsi vuoden pöllyttelijä-palkinnon, vastapuolella ei videonauhoja, 20:n paikalle osuneiden joogalentäjien silminnäkijätodistusten, sormenjälkien ja Nostradamuksen ennustuksien jälkeen viranomaisilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin vapauttaa kyseenalaiset homo sapiens säpinää suvun edustajat.
Ja takaisin kadulle.matka oli ollut pitkä.Taas uusi hallusinogeeni takana,monta vielä edessä,laskeskeli doc.Eipä arvannut kylläkään että jääkärit '''' ja laiskiainen näkivät tämän tällä hetkellä mustana oliona joka täytti heidän mielensä sairailla ajatuksilla.Tapa! Raiskaa! Tuhoa! Eikä välttättä siinä järjestyksessä! Alkoi hullu juoksu,jossa ei ole voittajaa,on väin selvittävä mielen asettamista ansoista hengissä.Ei helppo tehtävä!Itse vanha kehno oli punonut heille saatanallisen verkon,joka ei suostunut aukeamaan kuin satunnaisesti.Oliko tämä matrix,oliko tämä unimaailma,koti vaiko arkitodellisuus?Mutta on pysyttävä faktoissa.hese sanoi.Tämä tapahtuu meille molemmille samaan aikaan.Eli unitekijä voidaan sulkea pois.Mutta siinä tapauksessa tää vitun verinen huoranpää on oikea!! Mutta ei.Tuntui taas repivä nytkäys,kun mieli tajusi matrixin olemassaolosta! Mihin pitäisi luottaa? Mieli joutuu koko voimallaan tappelemaan vastaan.ei ole mitään raatoa.Ei ole kuollutta ruumista heidän edessään…

Tarinasta 2.
”Hämägöööh!” Merlin messusi ogam- kivien keskellä. Maan voima purkautui esiin sihisevänä käärmeenä, joka pirstoi päälle hyökyvät tummaihoiset mustafat veriseksi ja käryäväksi massaksi. Messiaat huomasivat syöksyneensä oudon aikaportin läpi kokonaan heille tuntemattomaan maailmankaikkeuteen.
”Pogosit jalkani päälle, senkin määly!” Doc totesi sivaltaessaan varpahaisen kahtia.
”gärööh!” Vinkaisi intiaani ja syöksyi kohti tiukasti muodostelmassa seisovia '''''''''''
Kuului vaimea ”ha nam,” joka liikautti kosmosta juuri sen verran, että aika muotoutui harmaaksi pilveksi, jonka läpi Ylipappi riuhtautui ja silpoi wakizahilla lähestyvän vinkuintiaanin vihreäksi mössöksi ja vetäytyi savupöllähdyksen myötä takaisin.
Viidestätuhannesta jalkaväen keihäsmiehestä, kahdesta tuhannesta jousimiehestä ja raskaasti panssaroiduista valtavilla hevosilla ratsastavista ritareista koostuva joukko liikehti paikallaan levottomasti ja epäröi.
”Eteenpäin kristikunnan ja hyveellisyyyden myötä!” Määlysi oudossa hiiippalakissa kanoama kuningas.
”Nuo eivät kuulu tänne!”
”Haise pahalle kerubi!!!” Y-Kardinaali totesi, siirtyessään aikaportin läpi kuninkaan eteen ja potkaisten tätä kulkusille.
Heseistien paha armeija kylvi taas tuhojaan tai niin kuin he itse mielellään sanovat,puhdistivat maailmaa kristittyjen saastaisista ruumiista.He joutuivat aina olemaan varuillaan ainaisten hyökkäysten pelossa.nuo saatanan jeesustelijat,doc möykkäsi!!!!!!! Mutta vihollinen ei ollut kristinusko tällä kertaa,vaan nuo tuhannet irvistävät lehdet puissa jotka nauroivat ja kirkuivat niin että oli vaikea päätellä kenen puolella ne olivat.Ja kaikki kukkasetkin tuntuivat vääristävän heidän maailmansa päälaelleen.Mutta sota on sotaa ja nuo kuolemattomat heseistit eivät tule KOSKAAN häviämään ainuttakaan taistelua!!!!!! Ainoastaan aika itsessään heitti heille haasteita,oli vaikea sopeutua kulloisenkiin ihmiskunnan henkiseen tilaan.Mutta he ovat tarkkaileet kehitystä jo vuosituhansia ja tulevat aina jatkamaan tuota näkymätöntä muokkausta,josta tavalliset ihmiset eivät tienneet mitään.Ja heseistien armeija jatkoi vaellustaan…

Tarinasta 3.
Olin lisäksi piikittänyt piikkiin koko viime kuukauden ja kamavelkojat olivat jatkuvasti perässäni. Nyt pitäisi kehittää jotain, millä selviytyä tilanteesta, pohdiskelin polttaessani vesipiipusta viimeisiä ruohonmurusia. Eitti! Nyt pitää saada lisää kamaa ja äkkiä, täytyy varmaan tehdä pikavisiiti vappu taipaleen luo,hakemaan pari arkkia lappuja,lammas käveli tiellä, auto ajoi sen päälle laaman perna repesi irti ja lensi ilmaan yritin tavoitella sitä, mutta ketamiini vaati veronsa, ja tipuin polvilleni maahan, tipuin valtavan tyhjiön läpi kohti suurta supernovaa, ajattelin onko tämä unta vai todellisuutta, mutta huomasin etten pystynyt ajattelemaan mitään muuta kuin seitsemää kääpiötä….
Kazam!!! Upea beibi pyöritti silmiään kuin hallitiksen sabotoima tst-heko, ja sanoi: ”Oletko kunnossa Utelias”.
Hei, hei nyt jotain rajaa ei tällaista olekaan, olin kutistunut ja rupsahtanut. Tai, rupsahtanut tai ei, tällä keholla ei ollut kesken kymmenen vuoden ränni. Joka tapauksessa tilanne oli mitä hälyttävin eihän Tuhkimolla ollut kamaa. Tämä ei tosin ole totta, osoittautui myöhemmin. Tuhkimohan huorasi koko kylän kanssa ja veti kaikkia kamoja jotka tosin olivat sieniä ja torajyvää, ajankohdan rajoitusten takia.
Vastasin beiben toiveeseen ryhtyä parittamaan kääpiöiden avulla Tuhkimoa...

--
-Progredimur quo ducit quemque voluptas-

Roger Roger

Posts: 3,372

#18 • • Roger Roger Kentti
Kuka jaksaa päivittää?

--
vain kesyt kaipaavat, villit lentävät

Avatar
#19 • • Cera Guest
Mun mielest tää on kyl varmaan turhin juttu ikinä.
Roger Roger

Posts: 3,372

#20 • • Roger Roger Kentti
Cera:

Mun mielest tää on kyl varmaan turhin juttu ikinä.


Älä hauku hun rakasta harrastusta*blush**blush*

--
vain kesyt kaipaavat, villit lentävät