Diiva UG

  From until  
Diiva UG, Turku  
, elektro, house, trance, techno

Emm, Rocca, Caj Wirman, Lank, Vertigo

DJ:T




emm.gif
Emm: Mies aloitti levyjen soiton 90-luvun alkupuolella, joten kokeneesta kaverista on kyse. Musiikkityylinä on pääsääntöisesti house, mutta yllätyksiin voi aina varautua. Viime Diiva UG -vierailulla meinasi vanha kellari hajota liitoksistaan kun kaveri innostui.


rocca.gif
Rocca: Tämä mies tunnetaan paremminkin hardimman musiikin piireissä. Iän myötä hänen musiikkimakunsa on lähtenyt kehittymään aikuisempaan suuntaan ja tällä kertaa levylautaselta löytyykin housea. Nyt nähdään ovatko soittotaidot vaihtuneet rynkyn käsittelykykyyn vai eivät.


wirman.gif
Caj Wirman: Tämä herra ei ainakaan turkulaisten keskuudessa esittelyjä kaipaa. Teknoa laidasta laitaan on luvassa 100%:n varmuudella. Konemetsässä mentiin jo kovaa, saako sama meno jatkoa, se jää nähtäväksi.


lank_2.gif
Lank: Viime kerralla paikalla olleet saivat kuulla mehevää housea ensimmäisten tuntien aikana. Tulevalla kerralla tämä kevyempi house on kuin kaukainen muisto vain kun luvassa on menevää ja jykeviä bassoja omaavaa soundia. Lieneekö tämä nyt sitä jota jotkut kutsuvat electro-houseksi vai onko kyse vain progressiivisen ja housen välimuodosta, päättäkää itse.


saku_2.gif
Vertigo: Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä esitellään toinen residenteistä. Miehen housen monimuotoisuutta ja laatua on turha lähteä vähättelemään. Luvassa on siis takuu varmaa housea hyvin soitettuna. Kyllähän te Vertigon tiedätte.