DUBCLUB: Mad Professor & Earl16

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   http://www.dubsound.org  
Klubi, Tampere  
reggae

MAD PROFESSOR (UK) feat. EARL 16 (JAM/UK)
MPV Sound feat. Nestori & Puppa J

DUBCLUBILLA HEINÄKUUSSA:

MAD PROFESSOR (UK) feat. EARL 16 (JAM / UK)

To 20.7.2006
Mad Professor (UK) feat. Earl 16 (JAM/UK)
lämmittelijöinä MPV Sound feat. Puppa J
Klubi (Tullikamarinaukio 2, Tampere)
klo 22-04
liput 10e, ennakot Epe's, Klubi, Swamp Music

Legendaarinen reggae-, rytmi-, ja äänitaiteilija, miksaajavelho Mad Professor (UK) yhdessä sielukkaan roots-laulaja Earl Sixteenin (JAM / UK) kanssa konsertoivat Dubclubilla heinäkuussa.

Tampereen Klubilla torstaina 20.7 esiintyvän kaksikon ohessa lavalta säkenöi myös Suomen 2006 soundclashvoittajan MPV Soundin ja erikoisvieras Puppa J:n sielukas reggaemusiikki.

MAD PROFESSOR on ansainnut nimensä ennakkoluulottomista kokeiluistaan äänitekniikan parissa jo varhaisina opiskeluaikoinaan. Ariwa-studiot hän perusti Lontooseen rakennettuaan 80-luvun alussa oman miksauspöytänsä, miksaten sittemmin levyjä niin dub-reggae-artisteille, kuin esim. Depeche Modelle, Jamiroquille, Beastie Boysille ja Massive Attackille. Nykyään hän kiertää ympäri maailmaa alan tunnetuimpien artistien (mm. U-Roy, Macka B, Lee Perry) ja vähintään 24 kanavaa pitkän miksauspöydän kanssa tuottaen livenä mieltä hiveleviä rytmikerrostumia.

EARL 16 on vokalisti, jonka savuisen rosoisesta ja venyvästä äänestä ei erehdy. 70-luvun puolivälistä laulajana uraa tehnyt Earl Daley on levyttänyt mm. Coxsone Doddin Studio One:lle ja Lee Perryn Black Ark Studioille sekä omaa tuotantoaan että yhteistyössä esim. King Tubby's:n ja Roots Radicsin kanssa. 80-luvun loppupuolelta eteenpäin hän on vaikuttanut vahvasti Englannin reggaeympyröissä tehden keikkoja ja levytyksiä mm. Dread-Zonen ja Mad Professorin kanssa. Earl 16 on sielukkaan rootsin vahvoja konkareita jonka säröinen ääni pitää otteessaan.

MPV SOUND on sydämellisesti laulavan Nestorin ja selektiivisten Andorin ja Antzahin äänisysteemi, joiden tuliset, ja silti oudon kaihoisat esitykset ovat nostaneet heidät Suomen Soundien ykkösiksi. Sekä suomeksi että englanniksi tulkitsevan MPV:n ehdoton "Vuorilla on Maa" saa kauneudellaan melkein tipan linssiin.



WWW:

Mad Professor (www.ariwa.com)
Earl 16 (www.earlsixteen.com)
Puppa J ja Tasottavat (www.tasottavat.blackhula.com)
Dubclub (www.dubsound.org)
Klubi (www.klubi.net)

Favorites 2