SOULFUEL PRESENTS :: MOVEMENT with DJ MOSUS (V RECORDS / MOVEMEN

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18  
rose garden, Helsinki  
drum'n'bass

DJ MOSUS (V RECORDS, MOVEMENT UK)
DICE & PINBALL (SOULFUEL, MANGOFUNK)
DJ COMBO

Soulfuel Presents @ MOVEMENT with Dj Mosus (V Records / Movement UK)

Movement klubi käynnistyi 1996 kun drum'n'bass soundi alkoi löytämään omaa muotoaan. Klubi käynnistyi siitä lähtöasetelmasta kun Bryan Gee, Edo & Oliver(Bulldozer media) ja Dave Stone(S.O.U.R boss) istuivat alas ja rupesivat pohtimaan drum'n'bassin silloista nyky tilaa. Saadaakseen enemmän monimuotoisuutta tech-stepin valtaamaan Englantiin tarvittiin uudenlaista lähestymistä bileisiin, ja tästä lähtökohdasta syntyi Movement nimi symboloidakseen drum'n'bassin liikehdintää ja kehitystä eteenpäin.

Movementin ainut vahvuus ei ole ollut TOP deejiiden ja tuottajien valtava kirjo, vaan muista klubeista poikkeava erityisen lämmin ja ystävällinen ilmapiiri, ja tämä on varmasti yksi syy miksi Movement on Knowledge Magazinessa valittu kaksi kertaa peräkkäin vuoden parhaaksi klubiksi ja mediat kuten Muzik, Ministry, Mixmag ja The Face on aina listannut Movementin yhdeksi vuoden ehdokkaaksi parhaasta klubista.

Movement jatkaa samaa liikehdintää minkä aloitti -96, ja edustaa kaikkia drum'n'bassin värejä ja tähän fiilikseen, tunnelmaan ja kokonaisuuteen Soulfuel pyrkii nyt ja tulevaisuudessa.

Movementin vakio deejiitä on mm. artistit : Roni Size, Ed Rush + Optical, AI, Addiction,Grooverider, Patife, Marky..

"If track gets the crowd going at movement you can be pretty sure it will do well" - Bryan Gee

www.movement.co.uk


DJ MOSUS


Mosus varttui syvällä Etelässä Uudessa-Seelannissa. Isä oli addiktoitunut vinyylien keräilijä joka tutustutti pojan ennen teini-ikää futuristiin Brian Enon soundeihin, David Bowieen, Jimi Hendrixiin, Marvin Gayn, Bob Marleyn ja kaikkeen siltä väliltä! Ennenkuin Mosus törmäsi Jungle/Drum'n'Bass musiikkiin, oli jäbä niittänyt jo useita vuosia nimeä Hip Hop Deejiinä.

Mosus on soittanut nyt levyjä yli kymmenen vuotta, ja on puskenut musiikkia radio-ohjelmissa, erinnäisissä klubi-illoissa ja kiertueilla ympäri uuden-Seelannin ja Australian koko päiväisenä työnä.

2003 mosukselle tuli tunne että hän tarvitsee uusia haasteita, joten mies otti ja pakkasi laukun ja muutti Lontooseen. Bryan Geen mies tunsi jo entuudestaan kiertueilla mitä oli järjestänyt Uudessa Seelannissa ja Bryan oli erittäin mieltynyt Mosuksen työskentely etiikkaan ja otti hänet V Recordsin ja Movementin suojiin.. Ja tätä nykyä herra toimii ei sen enempää, tai vähempää kuin V Recordsin label managerina!

Mosus on tuottanut "Sounds Of Movement" Showta Ministry Of Soundiin, työstää tällä hetkellä legendaarisen Chronic Recordsin "Past 10 years" - MIX kokoelmaa, promotoi Movementtia ympäri maailmaa, sekä isännöi uutta kuukausittaista "Liquid V " iltaa Medicine Baarissa lontoossa.

Luvassa on siis Soulfuelin vuoden ensimmäiset bileet ja luvassa on seksikästä menoa, naisia ja käsittämätön määrä kovia raitoja ja soundia sielukkasta dubwiseen.

Ja yhteenvetona DJ Mosus on nimenomaan DJ, eikä tuottaja jonka sivutyönä tulee DJ työ.

Muutamia V Recordsin vuoden 2005 poimintoja :

Shy FX : Delta
Roni Size : Sing (Cragg+paraller force rmx)
AI : Uprising VIP
Q-Project : Subliminal AUra
AI & D Bridge : Better Days
Utah Jazz : Done&Dusted
Jagged Edge : Rock Baby (Stress Level&TC1 rmx)
Blue Skin & Cleveland Watkiss : Feel You Too
Roni Size : Return To V
Fresh : All That Jazz
AI : Desperado
Roni Size : No More

DEEJIIT :

MOSUS ( V RECORDS UK)
DICE & PINBALL ( SOULFUEL, MANGOFUNK )

ja ensikosketuksen tanssilattiaan alkuillasta ottaa
DJ COMBO

Paikkana Rose Garden Helsinki (Isoroba 10)
7 Euroa ( Leidit ilmaiseksi sisään ennen klo 23:00)
22-04
k-18

9.2.2006 !!