SOULFUEL - DANNY BYRD (Hospital Records, UK)

  From until   Tickets 6€   Age limit: 19  
rose garden, Helsinki  
drum'n'bass

DANNY BYRD (HOSPITAL RECORDS, UK)
DICE (SOUFUEL)
PINBALL (SOULFUEL)


byrd.jpg

Neljättä vuotta eri radioasemilla vaikuttanut Soulfuel hakee lisää haasteita aloittamalla klubisessiot Helsingin undergroundin polttopisteessä, club Rose Gardenissa. Kyseessä on neljä kertaa vuodessa järjestettävä Spesiaali-ilta, jonka tarkoituksena on viedä radioaaltojen rennot ja energiset fiilikset klubiympäristöön.

Bileiden avajaisiin pyydettiin soittamaan hyvä ystävä ja Soulfuelin oma luottomies Englannista - Danny Byrd. Sama veijari räjäytti aikoinaan myös käyntiin hyvät muistot jättäneen Back2Bass saagan Ala-huoneella.

Danny Byrd joka nykyisin mm. myös opettaa musiikin tuottamista Bristolin yliopistolla oli vahvasti vaikuttamassa 2000 luvun alussa sielukkaan ja rullaavan drum'n'bassin uudessa aallossa ja Hospital Recordsin menestyksessä! Fiiliksiä ja ideoita mies ammentaa mm. hip hopista, r'n'bstä ja vanhasta soulista. Like De La said, "I think it's time we returned to the Soul". Danny's the man for the job.

Miehen tinkimättömättömyydestä johtuen on tähän asti julkaisuun päättynyt vain kourallinen biisejä, jotka ovat tehneet sitäkin suuremman vaikutuksen. Nyt pienen hiljaiselon ja studiossa vietettyjen öiden jälkeen on valtava arsenaali uutta materiaalia valmiina ja odottamassa julkaisuja!

Dannyn uudet biisit on saanut laajaa supporttia DJ:ltä kuten :
Bryan Gee, Roni Size, Tony Coleman (London Electricity), Cyantific.. to name a few!

Voit ottaa esilämpöä bileisiin tsekkaamalla miehen tuoreen Hospital-radio setin! (Netistä löytää..)


Joten pidemmittä puheitta Dannya lainatakseni... 'Byrd is back!'


Discography :

Manhattan 12" - Picasso
Do It Again 12" - Hospital
The Strutt / Walk Tall 12" - Hospital
Changes 12" - Hospital
Plastic Surgery 3 Sampler 12"/CD - Hospital
Planet Music [WOMC1] 12" - Hospital
The Winchester Club [WOMC2] 12"/CD - Hospital

Remixes :

Expand Your Mind (Danny Byrd Remix) 12" - Sound In Motion
Plastic Surgery 2 (Wishing Well Danny Byrd Remix) 12"/CD - Hospital
Should I Stay Or Should I Go (Bootie) 12"
High Contrast : Music Is Everything (Danny Byrd Remix) 12" - Hospital
Changes 12" - Calibre Remix - Hospital
Changes 12" - Yukihiro Fukutomi Rmx - Hospital


boys.jpg


Dice & Pinball, miehet Soulfuel projektin takana löivät päänsä yhteen vuonna 1999. Tämän törmäämisen seurauksena syntyi one timer bileilta - Funky Drummer, Jonka suosion seurauksena ei ystävyys jäänyt yhteen yöhön ja kahteen kaljaan! Yhteistyön tuloksena on vuosien aikana syntynyt mm. Mangofunk records, jonka yhdeksi saavutukseksi voisi sanoa Peshayn Remixi Dice:n I Know biisistä. Miesten kädenjälkeä on voinut nähdä myös aikoinaan Back2Bass bileissä Ala-huoneella, SUBB re:visited iltamassa edesmenneellä Soda klubilla ja tietenkin Soulfuel radio-ohjelmassa!

Soulfuelin varsinainen tarina alkoi vuonna 2001 kun saksalainen monofunk.net asema otti kundit mukaan kuvioihin ja samoihin aikoihin Viron valtakunnallinen radio 2 asema tuli myös tutuksi satunnaisten vierailujen yhteydessä. Viime vuoden kesällä Soulfuel vakiinnutettiin osaksi Radio 2 ohjelmistoa, ja satunnainen vierailu muuttui viikottaiseksi slotiksi isoimmalla valtakunnallisella asemalla. Lisää mukavia uutisia tuli ilmoille kun Soufuel sai oman slotin myös Bassoradiossa.

Soulfuel Bassoradiossa joka toinen keskiviikkoa 21-23
ja Raadio 2 asemalla joka maanantaina 23-00

www.mangofunkrecords.com

---

Danny Byrd (Hospital, UK)
Dice (Soufuel)
Pinball (Soufuel)


Rose Garden (Iso Roobertinkatu 10, Helsinki)
6e, flaikulla 5e, 22-04, K19