ylivieska.org: TAB, HEALIUM LIVE, SCAPE

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   party.ylivieska.org  
Ravintola Vieska, Ylivieska  
acid, disco, garage, house, techno, trance

DJ Tab (Anjunabeats & Hallmark / Helsinki)
Healium LIVE (Djax Up-Beats / Jyväskylä)
DJ Scape (ylivieska.org / Helsinki)


tab.gif
TAB

DJ Tab (Janne Mansnerus) aloitti DJ-työt vuonna 1992, ja on nykyään yksi menestyneimpiä suomalaisia tiskijukkia. Hän on vakiokalustoa kahdessa Suomen suurimmista klubeista, Hallmarkissa ja Illusionsissa, ja vastaa myös molempien musiikillisesta suuntauksesta. Tab pyrkii soittaessaan aktiiviseen vuorovaikutukseen yleisön kanssa tarjotakseen mahdollisimman mieleenpainuvan kokemuksen. Viime vuosien aikana Tab on kunnostautunut myös tuotantopuolella, mm. brittiläisellä Anjunabeatsilla julkaistu Verso EP löysi tiensä UK Dance Singles Chartin ohella jopa Armin Van Buurenin ja Matt Hardwickin soittolistoille. Tab äänestettiin vuosi sitten viidenneksi parhaaksi suomalaiseksi DJ:ksi, joten ei ihme että monet pitävät häntä tänä päivänä valtakunnan kovimpana trance-DJ:nä.

http://www.subtraxx.com/djtab
http://www.anjunabeats.com
http://www.hallmark.ms


healium.gif
HEALIUM LIVE

Healiumin muodostavat jyväskyläläiset Jouni Raninen ja Tomi Kesäniemi, jotka löivät hynttyyt yhteen alunperin jo vuonna 1997. Heidän kappaleitaan on julkaistu useilla levyillä, viimeisimpänä hollantilaisen Djax Up-Beatsin toimesta. Healiumin livekeikoilla ei kuulla ennalta nauhotettuja osuuksia, homman ydin onkin hauskanpidossa ja improvisoinnissa. Miesten palava innostus acid-musiikkiin näkyy myös laitekannassa, johon kuuluu kaksi kappaletta alkuperäisiä TB-303 -bassosyntetisaattoreita. Ja tiedäthän, "kolkin" kutsuvan narisevaa ääntä on turha yrittää vastustaa...

Healiumin demomiksauksen voit kuunnella oheisesta linkistä:
http://people.jyu.fi/~jsranine/Healium_TransistorBassics2004.mp3

http://healium.se8.org


scape.JPG
SCAPE

Ylivieskalaislähtöinen Scape (Lassi Vierimaa) on kaikessa hiljaisuudessa noussut yhdeksi Suomen lupaavimmista housetuottajista. Scapen housemusiikkia on julkaistu vinyylimuodossa jo useilla levyillä brittiläisten levy-yhtiöiden toimesta, jotka ovat levinneet ympäri maailman. Hän työskentelee myös freelancer-tuottajana Helsinki Recordsilla. DJ-setin heittävä Scape aloittaa illan menevillä tanssiraidoilla.

http://party.ylivieska.org/scape
http://www.edu.stadia.fi/~0300535/

-8<-

Favorites 1