Paarma

  From until   Tickets 12€   Age limit: 18   http://www.paarma.biz  
UMO Jazz House, Helsinki  
, hard,

Tr3oX LIVE!

SASHA F, (Paarma, Reflective)
VS.
DAN BASELEY, (Upfront Magazine, Solar Trax, Hear No Evil, UK)
NOMIC, (Terrocraft) LIVE!
DAMIEN, (Paarma)
JUNIOR, (Paarma)
SURREAL

Soittoajat:
21.00-21.45 Surreal
21.45-23.15 Junior
23.15-24.15 Nomic LIVE!
24.15-01.45 Sasha F. vs. Dan Basely
01.45-end Tr3ox LIVE!


Tr3oX LIVE!

Muutama vuosi sitten klubeilla pyörineet kaverukset (dj)Damien ja kaksi musantekijää/säveltäjää Zr0 ja Charly “Input C” RePanic, päättivät laittaa kokeilumielessä groupin pystyyn rankentaakseen yhteisvoimin soundia. Kaikkien mieltymys rankanpuoleseen konemusaan näkyi heti ensimmäisissä tuotoksissa. ”Taikakolmikoksikin” kutsutun poppoon tavaramerkiksi muotoutui rankka fuusiotavara jossa yhdistyy ilman linjajakoa kovaan pääosin tasatahtiseen runkoon kiinnitettynä: D&B, Breackbeat, psyke ja nopea freeform.

Paarma klubilla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus kuulla Tr3oX live, jonka koneäänien pohjamausteena toimii vielä poikia pukille haastava ja hommansa osaava scratching dj Peg’e.

!MUUTOS!: Valitetavasti Pege ei esiinny Tr3oX livessä vaan hänen tilalla nähdäänkin Dj Fine.

http://www.klubitus.org/profiili.php?nimi=fine

SASHA F (Paarma, Reflective) VS. DAN BASELEY (Upfront Magazine, Solar Trax, Hear No Evil, uk)

Sasha F haastaa dekkien taakse Dan Baseleyn. Tuottajana ja dj:nä 14 vuotta häärännyt Dan on kovassa nosteessa Brittien kärkinimien kermaan. Danin persoonallisessa soittotyylissä yhdistyvät hard trance ja techno, energinen ote myös studiossa on tarjonnut Danille mahdollisuuden yhteistyöhön mm. Dynamic Interventionin, Sol Rayn, Rubecin, Sam Reeven ja Tony Heron kanssa. Dan Baseley on tuttu nimi Englannin ykkösklubeilla, maan kuuluisimpien dj:den joukossa.

NOMIC (Terrocraft) LIVE!

Paarma ylpeänä esittää nuoren Nomic:n raivokkaan melodisen liven. Nomic on menettänyt sydämensä freeformin ja hardtrancen tekemiseen. Biisien melodiat ovat mukaansatempaavia ja Nomicin kappaleet ovat löytäneet tiensä dj:den sydämeen.


SURREAL

Melodista Hard Trancea soittava Surreal on uusi tulokas dj rintamalla. Paarmassa hän saa mahdollisuuden näyttää mihin pystyy.

DAMIEN (Paarma)
JUNIOR (Paarma)

K-18. Umo Jazz House, Pursimiehenkatu 6, Punavuori. Lauantai 7.8.2004, klo 21-03. Ennakko 10,- (Honesty, Annankatu 9, www.honesty.fi) ovelta 12,-