POINT BREAK PRESENTS: TEKNOJOULU | WESKA (CA) | ZACHARIAN | EFO | SIIM GRIFFEL | IAN | BXNNY

  From until   Tickets 34€ Buy tickets   Age limit: 18  
Valkoinen Sali, Helsinki   Show map  
house, techno

Valmistaudu yhteen vuoden odotetuimpaan konemusiikin iltaan, sillä TEKNOJOULU ON TAAS TÄÄLLÄ! Tänä vuonna Point Break järjestää jo kulttimaineeseen nousseet Teknojoulut Helsingin sydämessä sijaitsevassa upeassa tapahtumapaikassa – Valkoisessa Salissa. Illan ainutlaatuisesta näkymästä voit nauttia Valkoisen Salin parvekkeen VIP-alueelta.


ILLAN ARTISTIT:


WESKA (CA)

Weskan matka artistina on ollut kovaa työtä ja omistautumista, kulminoituen hänen musiikkinsa julkaisuun alan arvostetuimmille levy-yhtiöille. Drumcodesta Muteen, Cocoonista Bedrockiin, Kraftekista Filth On Acidiin ja viime aikoina Factory 93:een. Weskan lahjakkuus ja tahto ovat ansainneet hänelle paikan mahtavien joukossa.

Weskan menestys ei silti rajoitu pelkästään töihin näiden arvostettujen levy-yhtiöiden kanssa. Hänen Waves-itsejulkaisunsa ovat olleet suuri voitto, antaen hänelle täyden mahdollisuuden ilmaista luovuuttaan sekä esitellä genre fuusioituvan soundin kehitystä. Wave-sarja on myös oodi hänen toiselle rakkaudelleen: surffaamiselle. Weskan näkemyksen mukaan aallot ovat voimakkaita, jatkuvasti muuttuvia, jatkuvassa liikkeessä ja jatkuvasti kehittyviä: ne ovat luonnonvoima, joka heijastaa hänen musiikkinsa energiaa ja virtausta. Juuri tämä halu ottaa riskejä ja rikkoa rajoja erottaa Weskan taiteilijana.

Soolotyönsä lisäksi Weskalla on ollut kunnia tehdä yhteistyötä alan suurimpien nimien kanssa, joita ovat muun muassa Sven Väth, Bart Skils, Pleasurekraft ja Quivver. Jokainen näistä kumppanuuksista on antanut Weskalle mahdollisuuden kasvaa taiteilijana ja tuoda ainutlaatuisen yhdistelmänsä teknistä kykyä ja taiteellista näkemystä ympäri maailmaa. Merkittäviä keikkoja ovat hänen residenssinsä Eric Prydzin kanssa Hi Ibizalla, Drumcode Showcase The Warehouse Projectissa Manchesterissa ja Creamfieldsissä.
Kun hän jatkaa innovointia ja luomista, yksi asia on varma: hänen rajaton lahjakkuutensa ja intohimonsa taitojaan kohtaan tekevät ikonisen jäljen musiikkiin.

Seuraa WESKA:
https://www.facebook.com/iamweska/
https://www.instagram.com/iamweska



ZACHARIAN (Alula Tunes & Tragedie)
www.facebook.com/zacharianofficial
www.soundcloud.com/zacharian
www.instagram.com/zacharianofficial


EFO (Point Break)
https://www.facebook.com/djefofin
https://www.instagram.com/efofin/



SIIM GRIFFEL (IAMT, Phobiq)
https://www.instagram.com/siimgriffel/

https://open.spotify.com/artist/3IfLMjBZsernaMIczd0c5m
https://www.beatport.com/artist/siim-griffel/487798


IAN (Point Break)
https://www.facebook.com/ian.berkinfand/
https://www.instagram.com/ianberkinfand/



BXNNY (Point Break)
https://www.instagram.com/bxnnymusic/
https://open.spotify.com/artist/0ZvCO1az4mw8c7vaZVdRg7

Favorites 1