NAKUdisko by Kerapia

  From until   www.facebook.com/…/714858782024940  
Kutojantie 4, FI-02630 Espoo, Suomi

Osana Kerapia - kaupunkilaboratorioa: NAKUdisko

Suuren kysynnän saavuttanut Kerapian NAKUdisko järjestetään hylätyssä teollisuushallissa osana tyhjien tilojen kokeellisen käytön suunnittelukurssia.

Olitpa sitten kokenut diskoilija tai utelias ensikertalainen, toivotamme sinut tervetulleeksi nauttimaan alastomuudesta ja hyvästä musiikista turvalliseen, epäseksuaaliseen, leikkisään, ilmaiseen, alastomaan tanssidiskoon.

Korviesi hemmottelusta huolehtivat Woo Men. Woo Men on Rudraksh & Noora Kuutti/Justin Käse yhdistettynä. Usein Woo Men tykkää soittaa orinetaalivaikuitteista, syväluotaavaa ja hellän dynaamista musiikkia lämpimin soinnuin, mutta ikinä ei tiedä minne meno yltyy!

Käynti tilaan kulkee kahden huoneen kautta: riisuuduttuasi pukukopissa saavut "suihkukoppiin", jossa voit koristella kehosi uv-valossa hehkuvilla bodypainteillä tai ottaa värikkään glittersuihkun. Ujommille osallistujille on myös tarjolla naamioita, joita voi koristella paikanpäällä.

Käytössämme on huonemainen tila, joten olethan varautunut siihen että diskon kapasiteetti on rajallinen. Tanssitilan lattia on pehmustettu matoilla ja henkilökohtaisesta tilastasi ja kaikenkaikkiaan korrektista käytöksestä huolehtii sydämellinen henkilökuntamme. Tilan lämpötila on säädelty alastomille kehoille sopiviksi parhaimpien taitojemme mukaan. Innovatiivinen narikkasuunnittelijamme takaa, että pikkuhoususi ja arvotavarasi löytyvät vielä tanssituntien jälkeen. Myös pesutilat ovat käytössäsi.

Huom! Ota mukaan kylpytakki tai jonkun sortin lakana, jonka voit kääriä yllesi, kun tahdot käydä jaloittelemassa nakudiskon ulkopuolella.

Sompasaunan ja avantouijien kokeneilta nakuilijoilta saamamme vahvistuksen mukaan, viaton alastomuus lähentää ihmisiä ja rakentaa tasa-arvoisempaa maailmaa.

NAKUdisko on osa Kerapia - kaupunkilaboratorio -tapahtumaa. Lue lisää tapahtumasta täältä: https://www.facebook.com/events/1755302118115074/