Disko -Dj Tremont ja Dj Mikado 20 vuotta

  From until   www.facebook.com/…/471119409764442  
Bar VIKKULA, Tampere   Show map

DISKO. Pitkä aika on vuodesta 1996.

Ystävykset Tapsa ja Mika ystävyistyvät Lentävänniemen ala-asteella ysärin puolessavälissä. Poikia yhdisti kiinnostus konemusaan jo silloin ja eräs luokka oli koulun jälkeen varattu nuorille lupauksille jossa kaverukset popittivat gabberia ja hooceeta Discmaneilta; sen ajanThunderdomeosastoa ja C-Tankkia ym räimettä koulun jälkeen monasti.
Kappaleiden miksaaminen alkoi kiinnostaa kun Radio Mafian taajuuksilla kuultiin Suomen kovimman sen ajan deejiin Elliot Nessin miksauksia ja todellakin tämä "tietokonepelimusa" tuli vinyyleiltä, "eikös vinyyleillä oo vaan vanhaa rokkia, mitähittoo" mietittiin ja pikkuhiljaa levyjenkeräily alkoi ja keikkojakin vuosien aikana yläasteen diskoista on kerääntynyt suurista varastohalleista/keikkapaikoista, kotibileistä kaikenmaailman rannoille ja pieniin/keskisuuriin/isoihin ravintoloihin.
Konemusakulttuuri elää juurikin kovinta aikakauttaan maailmassa, näin ei ollut 1996-1999. Tai oli mutta meininki oli hivenen erilaista. ;)
Tervetuloa Diskoilemaan Tremontin ja Mikadon tahtiin, cd-soittimet heitetään nurkkaan ja musa tulee vinyylilevyiltä koko illan. Niitä biisejä joita jampat soittelivat kaivetaan naftaliinista, eli klassikkomatskua luvassa.

-Techno | House | Trance-

16.4.2016 | Bar Vikkula, Tampere | 22-04

Ps. Toi flyeri joka on keskusteluosiossa on aitoo matskua ysäriltä seiskaluokan järjestämistä megabileistä opon luokassa, kiitos Timo Huutoniemi joka myös on seurannut omaa polkuaan kanssamme Harjuntaustan Yläasteelta graafisella alalla aina tapahtumiin, musaan ja vaatteisiin. -Grillin' Clothing

Lämpimästi tervetuloa kaikille, helmee! <3<3<3<3<3
5/<3