Skidit Disko - Suuri DISCO -finaali

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/173739586349188  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map

Nyt pistetään lätyt läjään ja palataan tanssimusiikin juurille tämänpäivän twistillä. Teemana DISKO! 70-luvun Studio 54:n klassikot kohtaavat Miami Vicen kasaripopin ja modernin ranskalaisen disco-housen à la Daft Punk. Kerrotaan yhdessä tulevalle sukupolvelle tanssin tarinaa. Peilipalloja, aurinkolaseja ja glitteriä! Ygöset päälle ja pilkettä silmään keskellä päivää.

Vierailevina DJ:nä on kaksi Kallion raudanlujinta taste makeria: Katerina ja Erkko. He tuntevat Kutosen, Siltasen ja Kaikun kuin kotinsa ja vievät meidät ihmeelliselle musiikkimatkalle läpi diskon historian. Ja Skidit Diskon diskoisä DJ Orkidea on luvannut kaivaa musiikkivarastoistaan muutaman aikas herkullisen musiikkipalan levyhyllyn osiosta: Chic, Dimitri From Paris, Aeroplane...

Kauden viimeinen Skidit Disko on taas täynnä kaikkea sitä mitä oikeaan diskoon kuuluukin. Saippuakuplia, diskopalloja, tanssileikkejä, hohtolimbo, vilkkuvia valoja & videoita, Vironniemen päiväkodin herkkukahvila, kavereita ja valotikkuja. Kauden viimeisen diskon aikaan kevät on läsnä, aurinko hellii, linnut laulavat ja naiset ovat kauniita. Juhlikaamme pitkän talvikauden taittumista ilolla ja väreillä! Tervetuloa kesä!

Skidit Disko - Suuri D.I.S.C.O -finaali
Lauantai 16.04.2016
Klo 14:00-17:00
Kuudes Linja & Kaiku, Kaikukatu 4, Kallio

DJt:
Katerina (Dept)
Erkko (Tavastian Lauantaidisko)
Orkidea (Unity)

MC Sami Uotila
VJ Sellekhanks
DJ-paja klo 14-16

Peruslippu 9€ + Tiketin kulut 2,50€
Perhelippu 29€ (4hlö) + Tiketin kulut 3€
Alle 1v. sylivauva ilmaiseksi sisään.
Liput myynnissä Tiketissä https://www.tiketti.fi/ ke 23.3. klo 12:00 lähtien.