Fiktio & Futuristics: Dimensio w/ Orion

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/1516451905270878  
Yo-talo, Tampere   Show map  
house, techno

Tamperelaisen Futuristicsin ja joensuulaisen Fiktio ry:n yhteistyössä Tampereella 28. marraskuuta järjestämä Dimensio on luonnollista jatkumoa aiemmin syksyllä Joensuussa alkaneelle yhteistyölle. Lokakuussa Dimensio: House keräsi Joensuun Kerubiin satoja musadiggareita Milla Lehdon siivittämänä ja nyt marraskuun pimetessä Dimensio-konsepti tuodaan rytinällä Tampereelle headlinerina Dj Orion!

Musiikillisesti Dimensiossa on bilekansalle tarjolla vielä astetta syvempi, astetta synkempi, astetta teknompi ja jopa psykedeelisempi kokonaisuus, jota tarjoilee kahdella stagella yhteensä 8 artistia sekä Tampereelta että Joensuusta. Täydellisyyttä hipova audiovisuaalinen kokonaisuus rakentuu myös Futuristicsin ja Fiktio Dekon sielua hivelevistä visuaaleista ja dekoista. Näistä bileistä on lupa odottaa jotakin kaunista, jotakin... toisesta ulottuvuudesta!

www.futuristics.fi | www.fiktio.fi


✪ LINEUP ✪

✪ DJ Orion (YleX, FADE, Misc. Management)

Dimension headlinerina nähdään ja kuullaan jo vuosia Suomen ykköskaartiin kuulunut Dj Orion. Alunperin jo 90-luvun puolella juuri Tampereen reiveistä uransa startannut Orion on yksi Suomen tunnetuimpia ja toisaalta monipuolisimpia elektronisen musiikin artisteja. Radio-ohjelma kansallisella musiikkikanavalla, resident Dj arvostetulla FADE techno klubilla, tuottaja chill-out duossa Orion & J. Shore - siinä muutamia miehen projekteja. Suurelle yleisölle Orion on parhaiten tunnettu isännöimästään Xmix radio-ohjelmasta YleX:llä, mutta dj:nä hän on monipuolisuudessaan huikea. Dimensiossa mies tarjonnee bilekansalle sitä puolta Orionista, joka sai syntynsä viimeistään vuonna 2011 hylätyllä Itä-Saksalaisella tutka-asemalla jossain päin Berliiniä.

“I’ve been lucky enough to have people around me who have not been there for money and fame but for the love in music.”


✪ Mefisto (Bass System, Future Bass, Futuristics)

Yksi timantin kovista tamperelaisista elektronisen musiikin pioneereista tulee Härmälästä! Vuosituhannen vaihteesta asti elektronista musiikkia suurilla ja pienillä venueilla, klubeilla sekä UG:ssa soittanut Mefisto on aina saanut bilekansan veret liikkeelle energisillä seteillään. Viime vuosina Mefisto on siirtynyt osin myös niin sanotulle pukumiesten osastolle Bass System, Future Bass ja Futuristics -konsepteissa tuoden Suomeen erittäin kovia elektronisen musiikin nimiä, joista viimeisimpänä Infected Mushroomin. Silti vielä tänäkin päivänä Mefiston dj-setit ovat genrestä riippumatta energisyydessään vertaansa vailla!


✪ Jorgos Petrovsky (Futuristics, Fiktio)

Jorgos Petrovsky on Tampereen lahja Suomen psykedeelisempää elektronista musiikkia rakastavalle kansanosalle. Jorgos on ehdottomasti yksi Suomen tämän hetken mielenkiintoisimpia dj-nimiä ei paitsi sen vuoksi että hän ammentaa setteihinsä hypnoottista soundiaan kolmelta eri vuosikymmeneltä vaan myös siksi, että miehen setit yllättävät kuulijansa joka kerta niin monipuolisuudellaan, kauneudellaan kuin armottomuudellaankin. Dimensiossa Jorgoksen settiin tuo oman lisämausteensa se, että mies on yksi niistä ihmisistä, jotka olivat nykyisen Fiktio ry:n syntymän takana kesällä 2013!


✪ Hitboogie (Fiktio)

Hitboogie eli hittimörkö on Fiktio ry:n viime vuonna bongaama erittäin lahjakas, nuori dj-lupaus, joka on alunperin kotoisin jostakin pienestä kylästä jostain päin Pohjois-Karjalaa. Hitboogien erityinen lahjakkuus piilee siinä, että hän soittaa tarvittaessa bileissä dj-settejä reggaesta, junkasta, drum 'n' bassista aina tech houseen ja vaikka minimal technoon ja aina yhdistävänä tekijänä on se, että tanssilattia on täynnä ja liikkeessä!


✪ Tremont (Futuristics)

Dj Tremont, Tampereen Lentävänniemestä, soitti ensimmäiset dj-keikkansa jo 14-vuotiaana. Hard trance, techno ja trance olivat Tremontin ominta alaa jo silloin kun suurin osa nuoremmasta tanssikansasta kuvitteli Waldo's Peoplen olevan teknoa. Viime vuosina Tremont on keskittynyt bileissä soittamisen ohella myös bilejärjestämiseen Futuristicsin eri klubi-konsepteissa ja hieman kevyemmän tanssimusiikin tarjoamiseen nimellä David Tremont.



✪ 2nd stage ✪

Curry (Fiktio)

Phil Paroni (Futuristics)

Francis 23 (Fiktio, Futuristics)


Decorations: Fiktio Deko * check: https://www.facebook.com/fiktiodk

K18 | Liput 6€ ennen klo 23.30, 8€ jälkeen

Favorites 1