AEROPLANE (BE) at AIRPLAY

  From until   Tickets 15€ Buy tickets   Age limit: 20   www.facebook.com/…/402869009810618?fref=ts  
LeBonk, Helsinki   Show map

Aeroplane (BE), Koobra, Lenno, Jay Lamar, Jesse Oliver, Blastpop DJ's, Hemo DJ's, Antero

Bassline Festivalin ennakkokonsertti AIRPLAY valtaa LeBonkin 18.5.2013. Illan elektroninen musiikkikattaus on vahva sekoitus nu-discoa ja housea. Pääesiintyjänä nähdään belgialainen Aeroplane, joka on saavuttanut suuren suosion sekä Suomessa että muualla maailmalla. Muita esiintyjiä ovat Starboard-kollektiivin Lenno, Koobra, Hemo DJ's, Jesse Oliver & Jay Lamar sekä Blastpop DJ's ja Antero.

AIRPLAY on uusi klubikonsepti, joka käynnistää vuoden 2013 Bassline Festivalin. Päätapahtumaviikonloppu järjestetään 28.-30.6. Helsingissä; päätapahtumapaikkoja ovat Sinebrychoffin puisto, Hietalahden tori, Mbar sekä Kiasma. Bassline Festivalista voit nauttia myös radioaalloilla 1.5. alkaen, kun tapahtumalle omistettu radiokanava Bassline Radio pärähtää käyntiin.

Liput AIRPLAY-tapahtumaan myynnissä nyt Tiketissä!
Early Bird -lippuja voi ostaa 10€:lla 20.4. asti, jonka jälkeen ennakot 15€!

TIKETTI: http://www.tiketti.fi/Airplay-with-AEROPLANE-BE-LeBonk-Helsinki-lippuja/19931

Tapahtuman ikäräja on K-20, mutta ennakkolipuilla K-18!

ESIINTYJÄT

AEROPLANE
Vain muutamassa vuodessa italialais-belgialainen dj/tuottaja Aeroplane (Vito De Luca) on vakuuttanut suuren yleisön vahvalla disco- ja housemusiikillaan. Viimeistään Aeroplanen debyyttialbumi We Can’t Fly, joka ilmestyi vuonna 2010, takasi muusikolle kansainvälisen huippusuosion.

De Lucalla on ollut musikaalinen nuoresta iästä saakka, ja hänellä on klassisen musiikin tausta. De Luca tituleeraakin itseään erityisesti säveltäjäksi, jonka tuotanto ei rajoitu pakolla tehtyihin raitoihin, joita dj:t voivat miksata alusta sekä lopusta. Normeiksi muodostuneet tempot eivät kiinnosta Aeroplanea, vaan hän on tietoisesti hidastanut kappaleitaan ja sanoo olevansa parhaimmillaan rauhallisemmassa tempossa.

Aeroplane on sanonut soittaneensa elämänsä parhaita keikkoja Suomessa ja palaa tänne aina mielellään. LeBonkin lattia tulee olemaan tulessa 18.5., kun Aeroplane lennähtää Airplay-klubin päätähdeksi.

http://www.aeroplanemusic.be/


STARBOARD
Starboard on modernista discomusiikista vaikutteensa ammentava dj-tuottajakollektiivi, jonka muodostavat Lenno, Koobra, Bright Shades, Jesse Oliver & Jay Lamar sekä Hemo DJ's. Starboardin artisteja nähdään sekä terassilla että alakerrassa.

LENNO
18-vuotias dj-lupaus Lenno (Lenno Linjama) on tunnettu tarttuvasta, erityisesti discosta ja housesta vaikutteita ottavasta tyylistään. Oman musiikkinsa lisäksi Lenno toimii tuottajana sekä remixien tekijänä artisteille ympäri maailman.


http://www.facebook.com/lennomusic

KOOBRA
Koobra on tuottaja-/dj-duo Helsinki 78-82:en toinen puolisko. Koobran kolmas soolo EP ”Only You / Stupid” julkaistiin vuonna 2012 Top Billinin Nightrunners-merkin alla. Koobran soolomateriaalia on kuvailtu ”futuristiseksi 80-luvun yökerhomusiikiksi, jossa Blade Runner ja The Running Man ovat enemmän faktaa kuin fiktiota”.


http://www.facebook.com/Koobramusic

JAY LAMAR & JESSE OLIVER
Jay Lamar & Jesse Oliver tunnetaan tiukoista remixeistä, tanssijalkaa vipattelevasta tuotannosta sekä todella menevistä dj-seteistä. Tämä musiikkituottajakoulussa tutustunut duo yhdistelee soundissaan saumattomasti housea, discoa ja electroa. Kaksikko julkaisi viime vuonna kaksi EP:tä "Diamonda" ja "Ready to Go", jotka ovatkin keränneet kehuja tuottajilta ympäri maailmaa ja päätyneet monien tunnettujen dj:den soittolistoille.


http://www.facebook.com/jaylamarjesseoliver

HEMO DJ's
Helsinkiläisten Alvar Tallskogin ja Otto-Wille Kosten muodostama duo, joka ammentaa inspiraatiota erityisesti discosta ja housesta. Levyjen soittamisen lisäksi kaksikko myös tuottaa oman materiaalinsa.


https://www.facebook.com/pages/HEMO-DJs/163859300341177

BLASTPOP DJ's
Blastpop on klubikonsepti, joka yhdistää rennon tanssimusiikin, hyvän porukan ja railakkaat bileet saman katon alle. Tämä DJ-duo starttaa illan terassiohjelmiston rennoilla ja raikkailla house sekä deep house soundeilla.


http://www.facebook.com/Blastpop

ANTERO
Antero on nuori DJ-lupaus, joka on kasvattanut suosiotaan Blastpop-klubin residenttinä. Hänen vahvat bassolinjat ja mukavasti tanssijalkaa vipatteleva french house ja deep house soundi nostattaa alkuillan fiilistä terassilla.



Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Blastpopin kanssa.

https://www.facebook.com/basslinefestival
http://facebook.com/blastpop