Funky Friday - Kevätbileet!

  From until   Age limit: 20   http://funkyfriday.fi  
Ravintola Helmi, Helsinki  
breaks, chill, disco, drum'n'bass, house, oldskool, urban

DJ dEwi (Floorluv, Fredriksplan 51, R3D Fridays)
DJ Supertyyli (DJSM-Finalisti 2013, Funky Friday)
Movestache (Funky Friday)
DJ Rapute (Xceed)
Ensilumi (Having Fun With Records)
DJ Malakai

https://www.facebook.com/events/348887971887702/

Funky Friday 12.4. @ Ravintola Helmi, K-20, ilmainen sisäänpääsy (3e narikka)

DJ DEWI / DJ SUPERTYYLI / MOVESTACHE
DJ MALAKAI / ENSILUMI / DJ RAPUTE

Funky Friday jysäyttää kevään täydellä teholla käyntiin!

Funky Friday on funkkiskenen tuore tulokas, klubi, jossa vintage kohtaa modernin - funkin, swingin ja hip hopin uusi tuleminen tuhmilla bassopäräyksillä ja tanssittavilla biiteillä maustettuna. Tavoitteemme on tarjota kovatasoiset DJ:t, laadukkaat puitteet ja sen verran funkki meininki, että hiukset kiertyvät afroiksi ihan vaan bassopörinöiden voimasta!

Yläkerrassa vieraanamme ehkäpä Helsingin yöelämän tämän hetken kiireisin DJ...

- DJ DEWI

dEwi on helsinkiläinen nouseva nimi Suomen klubiskenessä. Tämä DJ on jo ehtinyt olemaan monessa mukana - esimerkiksi vuoden 2012 aikana hän soitti yli 100 keikkaa. Tällä hetkellä dEwi toimii Floorluvien lisäksi residenttinä Fredan Tivolin R3D-puolella, jossa hän on mukana järjestämässä viikoittaisia R3D Fridays -bileitä. Lisäksi hän on nyt keväällä tuttu näky esimerkiksi Tivolin Fredriksplan 51 -konseptin illoissa, ja viime syksynä hän oli vakiokasvo Helsinki House Nights -bileissä, jotka äänestettiin DJ Orionin järjestämässä klubikyselyssä vuoden 2012 toiseksi parhaaksi klubiksi. Loppusyksystä 2012 dEwi pokkasi myös maanlaajuisesta Red Bull Track Club -DJ-skabasta hopeasijan.

dEwi tunnetaan hänen kekseliäästä, eri genrejä taidokkaasti yhdistävästä miksaustyylistään sekä hänen huikeasta esiintymisenergiastaan, jolla hän kerta toisensa jälkeen ottaa yleisön haltuunsa. Luvassa harvinaislaatuinen funkkaava setti tältä kaverilta, joten jos missasit edellisen vierailun, niin tämä on nähtävä - jos et missannut, niin ei pitäisi olla epäselvää missä on bileet!

http://facebook.com/djdewi

https://twitter.com/djd3wi

Mukana yläkerran menossa luonnollisesti molemmat residenttimme...

- DJ SUPERTYYLI
Supertyyli todisti kykynsä viimeistään suorittamalla tiensä DJ-SM 2013 -kisojen finaaliin, joka nähdään pian tämän tapahtuman jälkeen! Jos mies siis kaipaisi esittelyjä, niin ehkäpä muut DJ:t ovat sen parhaiten sanoiksi pukeneet:
"Suomen ehkäpä yksi teknisesti taitavimmista DJ:stä" - DJ Orion
"Jätkä on todellinen pahis Teknareiden takana" -Felix Zenger
"Jätkällä on todellakin tyylit hallussa" - DJ Ewok
"Jäbä soittaa alkuillasta kovemmat musat, kuin moni muu pääsettinsä aikana" -DJ Taste
Mutta älä toki ota heidän sanaansa täytenä totuutena, vaan tule kokemaan tämä spektaakkeli paikan päälle!

http://facebook.com/Supertyyli
http://twitter.com/Supertyyli

- MOVESTACHE
Delicious funk. Tavaramerkkinsä, viiksekkään ja funkkaavan bassomusan partymixauksen vuoksi tämä DJ on tämän hetken kuumaa kalustoa. Vanhojen funkkityylien yhdistely modereihin tanssibiitteihin ja äärimmäisen partymeiningin ylläpito ovat niitä asioita, jotka tämä kaveri on osoittanut osaavansa kerta toisensa jälkeen. Move it!

http://facebook.com/movestache
http://twitter.com/movestache

Alakerrassa tiedossa Baaricon lounge, luvassa chillimpää meininkiä, puikoissa vanhoja tuttuja ja uusiakin nimiä:

- ENSILUMI
Tuottajalahjakkuus Ensilumi palaa Funky Fridayhin! Smuutteja saundeja ja loungemaisia äänimaailmoja tarjoileva DJ-producer-henkinen ystävämme pystyy varmistamaan audiopuolen hyvinvoinnin, mutta kaverilta löytyy myös sen tason bilevaihde, että lienee paras jättää hieman tilaa myös mielikuvitukselle... Tsekkaa jäbän omat tuotannot ja meiningit allaolevista linkeistä!

http://www.facebook.com/Ensilumimusic
http://twitter.com/EnsilumiM

- DJ RAPUTE
Funky Fridayden kaikkien aikojen ensimmäisen setin soittanut DJ palaa mestoille! Tämä nouseva kyky, Xceed Helsinki -bileiden residentti, on käynyt tanssittamassa Helsingin mestoja Circusta, DOMia ja Venueta myöten, ja on lupautunut pudottelemaan tällä kertaa vähän chillimmät setit, jossa genrerajoja rikotaan ja loungemeiningit nostetaan uudelle tasolle!

http://www.facebook.com/DjRapute

- DJ MALAKAI
Ensikertalainen Funky Fridayssa, mutta veteraanitason kaveri muualla - tämä mies taitaa elektronisen musiikin aivan laidasta laitaan. Oli kyseessä sitten Japanibileet, Playgroundin kellarit, Altpartyt tai Funky Fridayt, voitte olla varmoja että kaverilta löytyy juuri sopiva setti joka tilanteeseen, joten takuusmoothia tavaraa tiedossa!
http://www.volatileinc.com/



Meininki on taattu koko illan, joten pukkaa itsesi hyvissä ajoin sisään - bileet starttaa heti yhdeltätoista, joten pyrstöt pyörimään ja skumpat auki!