House Trap at Venue

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18   www.mixcloud.com/…/HouseTrapVenue  
Club Venue / Uusi Playground, Helsinki   Show map  
house, techno

Sebas (Visions)
Hans Zcykkel
Concha (After Hours, Candyland)
Illschnitzell (House Trap, Venue)
Jekaterina (Venue)
De Souza

Tammikuussa, kun pikkujouluista ja uudenvuodenaatosta on vihdoinkin selvitty, on aika korkata uusi vuosi tyylillä talomusiikin tahtiin! Ja sehän onnistuu parhaiten vuoden ensimmäisissä House Trapeissa. Uusi vuosi ja uudet kujeet; sen kunniaksi päätimmekin aloittaa bilekauden näyttävästi: hyvät naiset ja herrat, House Trapit ensimmäistä kertaa koko universumin historiassa Venuella!!! Luvassa sitä taattua laatua ja tällä kertaa jopa hieman normaalia isommassa skaalassa.

Illan musiikillisesta annista vastaa joukko Suomen klubiskenen parhaita deejiitä. Sebas, joka on toiminut muun muassa yhtenä Visions Collectiven kärkihahmoista, on pyörinyt kuvioissa mukana jo vuosia ja häntä voisikin helposti tituleerata Stadin deep house -kuninkaaksi. Viime aikoina mies on kuitenkin vähentänyt keikan heittoa ainoastaan erityistilaisuuksiin, joten meillä on kunnia päästä nauttimaan hänen seteistään House Trapeissa. Hans Zcykkel, miten häntä voisi kuvailla? Groovy äijä! Zcykkelin setit nostattavat varmasti ne peput sieltä penkeistä, joten pidimme itsestäänselvyytenä miehen sisällyttämistä lineuppiin. Hansin settejä ei voi kuvailla, ne pitää kokea! Jotta ilta olisi mahdollisimman ikimuistoinen, päätimme sekoittaa hieman pakkaa. Viides ensimmäistä 2013 pääsemme ensimmäistä kertaa ikinä kuulemaan erityisen b2b setin Sebasilta ja Hans Zcykkeliltä! Nyt alkaa jo pikkuhiljaa kuulostaa niin hyvältä, että hiki puskee ja pulssi nousee. Huh huh! Siitä huolimatta buukkasimme vielä After Hours -residentin, Conchan, pitämään huolen illan tech house -tarjonnasta! Jos nyt joku ei oikeasti miehen settejä tunne, niin voi mennä nurkkaan häpeämään. Tai vaihtoehtoisesti voi tulla Venueen tanssimaan ja tuntemaan euforiaa, kun Conchan rullaavat bassolinjat ja rytmikkäät rumpukompit hivelevät kuulohermoja. Samaan aikaan Panorama roomissa Venue-residentti Jekaterina tanssittaa jengiä maagisilla soundeillaan. Huoneen toinen tähti on muun muassa Dj Orionin Xmix-skaban kunnialla kotiin vienyt De Souza, joka hellii yleisöä hypnoottisilla tyyleillään.

Joten, jos joku on jaksanut tämän koko tekstin lukea, voidaan olla varmoja, että hän on myöskin hyvin vakuuttunut siitä, että luvassa on vähintäänkin vuoden kovimmat bileet. Pitää myös muistaa, että 5.1. on vain kerran vuodessa, joten näitä ei missään nimessä sovi missata. Nähkäämme siis tanssilattialla ihmiset ;)

Rakkaudella, Illschnitzell

Ps. Päätimme myös sisällyttää itsemme lineuppiin, joten toimimme illan avaajina ja lopettajina. Jos ette meidän settejä ole kuulleet niin tulkaahan kuuntelemaan. Ette kadu :)


_____________________________________________________

DATE

Saturday 5.1.2013 // 22:00-04:00 // Age 18
Entrance 7€
_____________________________________________________

LOCATION

Club Venue
Pohjoinen Rautatiekatu 21
00100 Helsinki
_____________________________________________________

STAGE:

Sebas (Visions)
http://facebook.com/pages/Visions/208403642524651
http://visionsmusic.com/

Hans Zcykkel

Concha (After Hours, Candyland)
http://www.facebook.com/house.concha


Illschnitzell (House Trap, Venue)

http://www.facebook.com/Illschnitzell

PANORAMA ROOM:

Jekaterina (Venue)
https://www.facebook.com/Jekaterina.forsblom


De Souza
http://www.mixcloud.com/desouza/
_____________________________________________________


Event @ Facebook:
https://www.facebook.com/events/537778482899847/

House Trap @ Mixcloud:
http://www.mixcloud.com/HouseTrapVenue/

Favorites 1