React^ presents EYES WIDE SHUT

  From until   Tickets 10€   www.facebook.com/…/clubreact  
Club Venue, Helsinki   Show map  
experimental, house, techno, urban

Milla Lehto
Genki
Casper
Casper & Markus Live!
Vj Klaustrofobia

Elektronisen tanssimusiikin eri alagenrejä ennakkoluulottomasti performansseihin ja näyttävään videotaiteeseen yhdistävä React^ rakentaa visuaalista ilotulitetta täynnä olevan illan Venuelle lauantaina 24.3. Stanley Kubrickin legendaarisen EYES WIDE SHUT:in ympärille.

Luvassa timanttista soundia dj-kolmikolta Milla Lehto, Genki & Casper sekä performansseja ja dj/instrumental live FADE- kaksikolta Casper & Markus. Tällä kertaa React^ kutsuu SINUT mukaan illan teemaan: erilaiset naamarit, maskit ja naamiot ovat erittäin tervetulleita. Paikan päältä saattaa myös löytää naamioitumisvälineitä!

Konseptiklubi React^ rakentuu kolmen pitkänlinjan kovatasoisen suomalaisen dj:n ja kolmen näytöksen ympärille joihin jokaiseen on rakennettu oma crossgenre visuaali- ja äänimaailma kuhunkin teeman sopien. React^ on elämysmatka, jossa unohdetaan perinteiset tavat rakentaa klubi-iltoja; ei enää perinteisiä kokoonpanoja, ei kankeita tyylilajien raja-aitoja. Konseptissa isoille videopinnoille heijastettu kuva on vähintään yhtä suuressa roolissa kuin itse soundi. Koko illan läpi kulkee punainen lanka juonen muodossa joka nivoo illan näytösten teemat yhteen. Illan visuaalisesta tykityksestä vastaa Vj Klaustrofobia.

Konseptin takana on joukko suomalaisia pitkän linjan elektronisen musiikin vaikuttajia, dj´tä ja mainos- ja media-alan tekijöitä.
Tapahtuman mahdollistaa Tuborg ja TS-Salonki.

React^ - 3 näytöstä, 3 Dj:tä. Unlike anything.

React^ presents EYES WIDE SHUT
24.3.2012, Club Venue, Pohjoinen Rautatienkatu 21,00100 Helsinki
10 €

Lisätietoja
https://www.facebook.com/clubreact
http://www.tuborg.com/
http://ts-salonki.fi/