DOOMSDAY #03 // LAS (Live), Dullatron

  From until   Tickets 7€   www.facebook.com/…/222441611187433  
Playground, Helsinki   Show map

LAS (Live), Dullatron, Toby One, Ray Den, Ore

DOOMSDAY #03 tulee pakkaamaan Playgroundin harvinaisen tiiviiksi, kun paikalle saapuvat kaksi Suomistepin tulikuumaa takojaa: LAS ja Dullatron.

Joensuun lahja bassomusiikin ystäville, LAS, on viime aikojen kovin suomalainen vientituote dubstepin saralla. Syksyllä 2011 Black Boxilla julkaistu single Power Surge toi miehen suuren yleisön tietoisuuteen ja tämän kuun alussa Box Cleveriltä ulos tullut Memories / Mental Judgement sinkku pomppasi ensimmäisellä viikollaan heti Chemical Recordsin myydyimpien levyjen joukkoon! Kevään aikana LASilta on tulossa vielä julkaisut Signal Life ja Sub Lab levy-yhtiöiltä, joten tahti on vain kiihtymässä! LAS tulee soittamaan DOOMSDAYssa live-setin, eli tiedossa on paljon eksklusiivista ja mahdollisesti ennen kuulematonta materiaalia!

Maaliskuun DOOMSDAYssa juhlitaan myös vastikään oman Mean Seed levy-yhtiönsä perustaneen Dullatronin esikois EP:n julkistamista! Muun muassa Distancelta Rinse FM:llä radiosoittoa saanut Revolution of the People EP on synkkää, bassovoittoista ja rullaavaa steppiä parhaimmillaan! Tätä 12” vinyylijulkaisua voi ostaa paikan päältä, jonka lisäksi myynnissä on myös levyn kuvituksella varustettuja limited edition t-paitoja. Varaa siis käteistä mukaan!

Tunnelmasta huolehtimassa ovat myös DOOMSDAY residentit Toby One, Ray Den ja Ore.
Näitä bileitä ei kannata missata!


Liput 5e 23.30 asti // 7e 23.30 jälkeen

Tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/222441611187433/


LAS Memories/Mental Judgement levyn arvio Sonic Routerissa:
http://www.sonicrouter.com/2012/03/review-las-memories-mental-judgement-box-clev er/

LAS (Black Box / Box Clever, Signal Life, Sub Lab)


Dullatron (Mean Seed)


Ore (DOOMSDAY)


Toby One (DOOMSDAY)


Ray Den (DOOMSDAY)



DOOMSDAYn Facebook sivut:
https://www.facebook.com/pages/Doomsday/390745347609209

Favorites 1