Hamara Suomi: UG-revanssi

  From until   Tickets 2€   Age limit: 18  
Vastavirta-klubi, Tampere   Show map  
breaks, chill, drum'n'bass, experimental, techno

Piksu, Swazi, Tpaz, Taskumatti, Ootme, Joe Loud, Stak Etop

Hamara iskee ug-revanssin merkeissä Pispalan sydämeen Vastavirtaklubille. Elokuisista Hamara ug:eista vetäydyttiin vihollisen ylivoiman edessä ja mustaa ruutia jäi paljon käyttämättä, joten nyt ladataan piiput kerrasta täyteen:

Kansanmurhan aloittaa Swazi tahdikkaalla ja murisevalla dubstepillä. Dreadmarkissa vaikuttava T-paz jatkaa sotilaiden moraalin nostamista hurmostilaan meditatiivisilla miinankaivantatyyleillä.

Taskumatti & Ootme pistävät keskitysleiriläiset riviin ja teloituskomppanian kiväärit alkavat iskeä dnb:n tahtiin. Rumpubasson yli-luutnantti Joe Loud tarjoaa taas kertalleen takuulla kuria ja järjestystä joukkojen keskuuteen. Yön ja lihan tummuessa Pispalassa Piksu tarttuu kaasukammion päähanaan ja repii vääräuskoisten keuhkot auki sinappikaasun tulviessa hengityskanavissa.

Hamaran revanssi päättyy voitokkaaseen marssiin, kun Stak Etop tarjoaa teknon ja hc:n sykkeen eeppiseen lopputaisteluun.

Toiminta alkaa heti yhdeksältä täysin voimin!


_|/_ _|/_

Vielä on pitkä viikko aikaa tansseihin mutta don't ya worry, kärsimättömimmät saavat ajan kulumaan fiilistelemällä tansseihin tulevien Dreadmarkin edustajien tuoreita syysmiksauksia!

Joe Loud (dnb) http://soundcloud.com/dj-joe-loud/joe-loud-sep11mix
Tpaz (dstep) http://soundcloud.com/tpaz/tpaz-sep2011-mix

Favorites 1