Club Såint vs Further

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18  
Ravintola Bepop, Sokos Hotel Seurahuone, Kotka  
house, techno, trance

OlliS, Homegrove, Urmaz, TommiH

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2011/ujulkka1.jpg/full[/IMG]

:: Club Såint :: ::The Spring Season 2011


:: Såint vs. Further::

Tuli talvi, tuli halla, mutta kovaa vauhtia kohti ”parempia aikoja” ollaan menossa ja yksi varma kevään merkki on Såintin perjantai-klubit Kotkan Sokos Hotel Seurahuoneen Bepop-ravintolassa. Såintin kolmen kuukauden hiljaiselo päättyy 4.3.2011, jolloin deckien taakse saadaan Suomen ”Sasha & John Digweed”, eli OlliS ja Homegrove, joista jälkimmäinen ensimmäistä kertaa. Luvassa on tuolloin syviä bassolinjoja, eeppisiä melodioita, upeita teosmaisia raitoja ja kirurgintarkkaa soitantaa. Progressiivisen housen ja teknon nykytila vanhoja klassikoita unohtamatta käydään illan aikana läpi transsitanssikansan riemuksi.

Oman tukensa Further-kaksikolle antavat Såint-klubin residentit Urmaz ja Tommi H, joten nyt monot kaappiin ja tanssikengät tilalle. On aika juhlia!



Illan maestrot:

:: OlliS Further
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2011/ollis1.jpg/full[/IMG]

OlliS kasvoi hyvin musiikillisessa perheessä ja tutustui jo pienenä lapsena moniin eri musiikkityyleihin. Tämä omalta osaltaan muokkasi vahvasti OlliS.n nykyistä artistin uraa. Ja kun samaan keitokseen heitetään vielä 10vuoden pianonsoittotausta, sekä teoriaopinnot, on OlliS:llä kyky luoda dj-seteistään unohtumattomia.

Tällä hetkellä OlliS on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisessa klubiskenessä eräänä johtavimpana progehouse-deejiinä ja Suomen ollessa jo hallussa, on seuraavana tähtäimessä Baltian ja Itä-Euroopan maat. Kyllä! Suomesta tulee muutakin vientituotteita kuin HIM ja Nightwish. (onneksi, toim.huom.) Dj-työn lisäksi Ollin pitää kiireisenä Aurea Mediocritas-ohjelma Friskyradiossa.

Deejiinä OlliS edustaa ns. nyky-progen koulukuntaa. Tyyliä, joka on rakennettu vahvoista bassolinjoista, eeppisistä melodioista, tech-vaikutteista, sekä groovesta. Hänen settinsä ovat eklektisiä matkoja elektronisen musiikin historiasta tähän päivään. Hetkessä eläminen ja tunteiden ilmaiseminen musiikin kautta, siitä on OlliS tehty. Tule kuuntelemaan ja tanssimaan!


:: Homegrove Further
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2011/homeg1.jpg/full[/IMG]

Sasha, John Digweed, Deep Dish, Orkidea..siinä muutamia artisteja, keiden miksauscd:t olivat Dj Homegrovella kovassa kulutuksessa 90- ja 2000-lukujen taitteessa. Vuonna 2001 alkoi sitten myös hänen matkansa levyjensoiton ihmeelliseen maailmaan. Ja mitä dj tarvitsee? Totta kai levyjä. Niihin Homegrove on ”tuhlannut” jo pienen omaisuuden haalien isolla vaivalla kasaansa levykokoelman, joka saa kollegat kuolaamaan kateellisena.

Paitsi levykokoelmallaan on Homegrove hurmannut suomalaisen klubikansan, isot dj-nimet, sekä promoottorit ympäri maata selektiollaan ja soittovarmuudellaan. Hänelle jokainen dj-setti on enemmän tarina ja matka kuin viimeisimpien pakollisten hittien soittamista. Tähän juuri progressiivinen house eeppisyydellään antaa hyvät mahdollisuudet.

Ensimmäiset Homegroven keikat olivat deep house- painotteisia settejä paikallisilla terasseilla Raumalla, eikä talomusiikki ole poistunut myöhemminkään hänen levylaukustaan, vaan housella on Homegrovelle edelleen suuri merkitys. Onpa hänet nähty ja kuultu soittavan myös downtempo, sekä indie/rock-soundeja.

Tällä hetkellä Homegrovella on vyöllään jo lukuisten suomalaisen huippuklubien päänahka Screenistä Fantasyyn, Jackista Danceteriaan. Kovien kotimaisten tiskijukkien lisäksi samoja iltoja Homegroven kanssa ovat jakaneet mm. Lee Burridge, Moshic, sekä aivan viimeisempänä proge/house-legendat Danny Howells ja Nick Warren, joita hänellä oli kunnia lämmitellä Turun klubilla Smouldering City-tapahtumassa.

Homegrove kuuluu myös turkulaiseen tekno-organisaatio X-Rust:iin ja on residenttinä Crystal Sounds-klubilla. Hänellä on myös oma klubi-iltansa ”Further”, jossa hän soittaa koko illan settejä deep housesta teknoon.



:: URMAZ vs. TOMMIH [Såint residents]

Valotaide:
:: SILTO LIGHTS [AK]

:: Paikka:
Ravintola Bepop@ Kotkan Sokos Hotel Seurahuone

:: Aika:
Perjantai 04.03.2011 kello 22-04

:: Liput:
Funcardilla ja vihreällä S-Etukortilla ennen keskiyötä 2 euroa. Muuten 6 euroa.

:: Ikäraja:
K-18

:: Yhteistyössä:
Kopparberg, Boardstock, Offsetpaino Westman, NewEx, Red Bull, Pixtime

:: Jotain muuta, mitä?
Funcard, sekä vihreä S-Etukortti on kovaa valuuttaa tiskillä tälläkin kertaa...

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2010%20clubs/s%E5int%20logo.jpg/full[/IMG]