REDMAN "Party On Blast Tour"

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=178528828852195  
The Circus, Helsinki

REDMAN (U.S.A.), MC Ready Roc (U.S.A.), MC 2 Face (U.S.A.), DJ H-Style (U.S.A.), Juno (fin), Jare&VilleGalle (fin), DJ Taste

REDMAN (U.S.A.) 4 hour ”Party On Blast dj tour” - The Circus La 5.2.
With Gilla House crew: MC Ready Roc, MC 2 Face & DJ H-Style. (USA

Reginald "Reggie" Noble, paremmin tunnettu nimellä Redman, lienee yksi hiphopin rakastetuimmista kestohahmoista. Redmanin räävitön, koominen ja funky persoona hakee vertaistaan viihdemaailmasta. Mies on tehnyt hyvin kattavan uran räppärinä, tuottajana, DJ:nä sekä elokuva - ja TV -tähtenä. Läpimurtolevy oli debyytti Def Jamilla "Whut? Thee Album" vuonna 1992, josta lähtien hän on julkaissut seitsemän omaa albumia ja useita yhteislevyjä.

Redman muodostaa yhdessä Wu-tang Clanin Method Manin kanssa hiphopin rakastetuimman duon, joka tunnetaan mm. "Blackout" albumistaan, David Chapelle showsta ja "How High" elokuvastaan, joka on hood-komedioiden klassikko. Hän on luonut jo toistakymmentä vuotta uraa niin valkokankaalla kuin television sitcomeissa.

Redman oli myös osa legendaarista Def Squad super ryhmää yhdessä Erick Sermonin ja Keith Murrayn kanssa. Tulevia julkaisuja on vuodelle 2011 luvattu “Muddy Waters 2” albumi sekä “Blackout! 3” Method Manin kanssa. Tällä hetkellä Redman on kriitikoiden ylistämän "Reggie" albuminsa Euroopan kiertueella joka ulottuu Suomeen 5.2.

****************************************************************
Redman (U.S.A.) nähdään lauantaina 5.2. The Circuksen lavalla Helsingissä. Luvassa on Suomessa ennen näkemätön neljän tunnin show Redmanilta ja hänen Gilla House -jengiltään. Mukana hänellä ovat MC Ready Roc, MC 2 Face ja DJ H-Style. Heidät nähdään tapahtuman houstina, mikeissä, lavalla, dekkien takana ja mitä todennäköisemmin myös sukeltamassa yleisön seassa.

Euroopan keikoilta kantautuneet arviot tulevasta showsta ovat täynnä hehkutusta. Tipaton tammikuu pyyhkäistään tällä kertaa historiaan isolla kädellä. Liput tähän ainutkertaiseen showhun myydään uskomattomaan katalogihintaan “vain 9.90€”. Myynti alkaa Tiketissä perjantaina 21.1.2011 klo 09:00. Tilaa tai nouda omasi nopeasti.

Nopeimmille ensimmäisen tunnin aikana ilmainen booli & snacks tarjoilu.


REDMAN (Def Jam, U.S.A.) ”Party On Blast dj tour”

4 hour MC/DJ Show, featuring:

DJ H-Style (U.S.A.)

MC Ready Roc (U.S.A.)

MC 2 Face (U.S.A.)

+Local Supports:

Juno, Jare & VilleGalle, Dj Taste

Saturday 5.2.2011, The Circus, Salomonkatu 1, Helsinki www.thecircus.fi

Doors 22-04

Presale: only 9.90€, www.tiketti.fi

Age 18