OFF THE HOOK '86

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Yo-talo, Tampere   Show map  
chill, disco, house, urban

Åke "Kanaria"
Herman Prime
Dalion
Nikola Tesla
Lars Palmas
milo
Jukola
Seppo Hanuri
+todennäköisesti muita vieraita

Tammikuun Off The Hookit juhlivat Herman Primen ja Åken viiskymppisiä ja samalla monta muuta tänä vuonna neljännesvuosisataa täyttävistä Plaugelaisista. Tavallisuudesta poiketen matkustamme koko illaksi kahdeksankymmentäluvulle lukuisten dj-ystävien kera.

Kahdeksankymmentäluku ei ehkä ole aika, jolloin vietimme lapsuuttamme. Yhdeksänkymmentäluvulla oli lama, Anttilan alelevyt ja jälkeenpäin ajateltuna melko kurja meno. Kahdeksankymmentäluku taas on kiillottunut monen muistoissa helmeksi. Vuosikymmen oli uusia asioita täynnä, ja katseet olivat kääntyneet optimistisesti kohti tulevaisuutta. 80-luvulle saa myös nauraa, asioita ei tehty silloin liian vakavasti. 80-luvun teemabileet taas, jossa vedetään uffilta ostetut vaatteet päälle ja pompitaan van halenin tahtiin, kuuluvat jonnekin ihan muualle. Me Plaugessa fiilistellään vuosikymmenen henkeä; musiikkia, tyyliä ja ilmapiiriä ilman nostalgista oksennusta ja ilman mitään ironiaa. Nämä bileet ovat juuri sellaiset; avointa hauskanpitoa ja vallankumoksellista musiikkia, niin kuin Off The Hook on aina.

Vuonna 2011 Off The Hook -klubi muuttuu enemmän yksittäisiksi ja erilaisiksi tapahtumiksi. Erilaiset teemat syntyvät joko vieraiden tai Plaugen sakin omien ambitioiden suhteen. Musiikille ei edelleenkään vedetä rajoja, mutta yhtenä iltana saattaa tulla aivan erilaista soundia kuin toisena. Kaikkea hyvää musaa ei aina kannata niputtaa yhteen, vaikka monipuolisuus onkin tärkeää. Off The Hook esittelee musiikkia, jota tässä kaupungissa ei välttämättä muuten kuule. Uutta klubimusaa, kuten future garagea, UK funkya ja uutta diskoa kuullaan paljon, mutta myös vanhaa rytmi- ja klubimusaa, joille tässä kaupungissa on ammottava aukko.

Kreisibailu on state of mind, siihen ei tarvita halpoja remixejä hittibiiseistä. Sitä Off The Hook ei ole koskaan ollut, vaan hauskaa on pidetty vaikka 99% yleisöstä ei tunnekkaan musiikkia. Tämä asia on meille itsestään selvää, mutta monet luulevat toista. Tulkaa itse katsomaan.

Joka kerta ei ole vierailevaa artistia, mutta tarkoitus on tuoda vähän spesiaalimpia esiintyjiä paikalle myöhemmin. Toive on saada paikalle myös tuulahduksia ulkomailta. Esiintyjien suhteen musa voi varioida ihan mihin vaan - hyviä kiinnostavia esiintyjiä on niin paljon, ettemme enää jaksa miettiä sopiiko se Off The Hookkiin, tottakai se sopii! Muutos on work in progress, mutta varmaa on se, että homma pidetään aitona ja hauskaa tullaan pitämään.

Peace, Love and Having Fun 2011 - Plauge & Off The Hook

FaceBookissa: http://www.facebook.com/event.php?eid=181916765166285