Fiilis w/ Dj Ice (FBOTI) + Mr Eyelid

  From until   Age limit: 18   http://www.fiilis.org  
Night / Amarillo, Kouvola  
disco, house

Dj Ice (FBOTI), Mr Eyelid, Caro², Mika Juhani, Oliver Chase, Niki Suhonen, Anselmi Kuusisto

Fiiliksen kevät startataan käyntiin kahden mielenkiintoisen vieraan voimin!

Dj Ice aka Ismo Mukala

Hän aloitti tiskijukan hommat 11-vuotiaana, joten kokemusta on nyt takana jo yli 20-vuotta. Klubimusiikin pariin mies eksyi vuonna 1996, jonka jälkeen se vei mukanaan. Hän on ollut mukana järjestämässä Kotkan legendaarisia Toxicin-bileitä sekä Phoenix- ja Spice-klubeja. Uudempana virityksenä oli Helsingissä muutama vuosi sitten järjestetyt Bad Karma Kollektiivin sunnuntai karkelot. Nyt hän on soittamisen lisäksi keskittynyt enemmän musiikin tekoon ja on mukana FBOTI eli Fat Boy On Thin Ice- nimeä kantavassa tuotajatiimissä. Viime keväänä FBOTI kiersi Suomea virolaisen viulutrio Violinan kanssa. Lisäksi Ice vaikutta myös nudisco pohjaisessa Discofish dj-duossa.

FBOTI julkaisut

Jenni Vartiainen _ Ihmisten edessä rmx
Jenni Vartiainen – Toinen rmx
Norlan – Sauna Caliente rmx
Chisu – Muut rmx
Chisu – Baden Baden (kaksi remixiä) (julkaisematon)
FBOTI- Piano Player
FBOTI – Pure Feeling
Waldo’s People – Rockstar (kaksi remixiä)
Waldo’s People – Jackpot rmx
FBOTI & Violina - Sex, Love, Violins (Julkaistu Virossa)
FBOTI – Sail Away (Summer of love)
Tarmo – Sun & Sea remix
+ paljon lisää tulossa


Mr Eyelid

Mr. eyelid aloitti musiikillisten vaikutteiden keräämisen pimeällä 80-luvulla. Mies ei varsinaisesti aja mitään tyylilajia pois, vaan hyvä musiikki on hyvää musiikkia genreen katsomatta.

Elektronisen musiikin juuretkin sijoittuvat 80-luvulle tracker ja tietokonemusiikin parista, josta ajauduttiin 90-luvulle, mukanaan tutut nimet kuten prodigy, fatboy slim, scooter ja tusinan verran eri goatrance-artisteja.

2000-luvulle tultaessa rock ja heavy-musiikki vei mennessään, unohtamatta poppia. Siitä on nyt noin 10 vuotta kun mies kävi ensimmäistä kertaa clubilla, ja kokemus oli mieleenpainuva. Koko illan soi vain lähinnä MTV:n Ibiza party-ohjelmista tuttu tanssittava ja rento house-musiikki, ja loppuillasta trancempi materiaali. Housemusiikki tuli siis löydettyä jo tuolloin, mutta hyvää housea oli vähänlaisesti tarjolla tai sellaisia clubeja. Fiilis klubin myötä housea ruvettiin saamaan jälleen esiin monissa eri muodoissaan, ja nyt Mr. eyelid haluaisi jakaa myös omaa musiikillista näkemystään fiilis klubissa ja laadukkaasta house-musiikista kiinnostuneille.

- Koska musiikin kuuntelu on ollut harrastuksena jo ainakin 15 vuotta monissa eri muodoissaan Jazzista Acidin kautta Rockkiin, on musiikin soittamiseen siirtyminen sujunut helposti. Vaikutteita pitkiin soittosessioihin haetaan Idästä, Australiasta, Jenkeistä, Afrikan savanneilta ja muista musiikkityyleistä avoimin mielin. Aina soittamaani musiikkia ei voi lokeroida suoraan, ja toivon tätä myöten antavan uusia elämyksiä ihmisille ja hyvää fiilistä."