B/EAT/Z

  From until   Tickets 5€   Age limit: 19   http://www.handprod.com  
45 Special, Oulu  
breaks, disco, house, techno

Dj Sero, Baxter, DJ Teemu P


Joulu B-eat-z, pe 10.12.

Baxter - live! (Hki)

DJ Sero (X0X records)
DJ Teemu P (dirtyradio.org)

:: nudisco - boogie - house ::


baxter_small.jpg


Baxter - live (Hki)

Helsinkiläisissä The Millioners ja Kap Kap yhtyeissä vaikuttavan Ville Alajuuman sooloprojekti Baxter syntyi hieman sattumalta.
Aluksi instrumentaalipainotteinen ja hieman kokeellinen musiikki muovautui pikkuhiljaa syntetisaattoripopin, discon ja elektron sulautumaksi jossa vahvat melodiat, elektroniset taustat ja pop-henkeä huokuvat laulut luovat tyylikkään kokonaisuuden - Röyksoppin, Airin ja Metro Arean hengessä.

Baxter julkaisi ensimmäisen EP:n "Aiming High" vuonna 2007 nimellä "Willy Baxter". Vuonna 2009 amerikkalaisen OMG! Recordingsin kautta lyhennetyllä "Baxter" nimellä julkaistu "Proof" -EP sai osakseen runsaasti huomiota musiikkiblogeissa ja remixeistä vastasivat elektronisen musiikin tunnetut nimet kuten Lifelike ja Spirit Catcher. Loppuvuodesta 2009 Baxter julkaisi vielä kokopitkän albumin "In Between" brittiläisen Mullet Recordsin kautta joka sisälsi materiaalia viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tänä vuonna Baxter on työstänyt remixejä eri artisteille ja syyskuussa julkaistiin myös remix versio In Between-albumista.
Parhaillaan keikkailun ohessa Baxter työstää uutta materiaalia seuraavaa julkaisua varten. B-eatz illassa kuullan Villen uutta tuotantoa kun kaikki palaset loksahtaa paikoilleen.

Musaa:
http://www.myspace.com/willybaxter



sero_small.jpg


Sero (X0X Records)

Serolta on jälleen luvassa saumaton yhdistelmä boogieta ja discoa illan päätteeksi. 1980-luvulta lähdetään ja kuluvaan vuoteen päädytään.
Setissä kuullaan myös erikois-yllärinä filtterihousea, koska 2011 on filtterin vuosi. Menneisyyden soundia tulevaisuudesta?
No nyt pakko kuulla! Luvassa myös maestron omaa house-tuotantoa, josta pääsee lähiaikoina nauttimaan myös julkaisun muodossa.

Sero muistetaan rautaisista rikotun biitin seteistä, joita hän on tarjoillut vuodesta 2003 lähtien ympäri Suomen tanssilavoja.
Takki kääntyi kolme vuotta sitten, kun 80-luvun disco ja boogie pääsi säväyttämään. Matkan varrella on myös syntynyt useita julkaisuja,
joita on pistetty ulos niin Yhdysvalloissa, Kroatiassa kuin Suomessakin. Uusimpana mainittakoon X0X Recordsilta juuri julkaistu vinyyli EP.

Lisää:
http://www.x0xrecords.com
http://www.myspace.com/sero808


teemup_small.jpg


Teemu P (dirtyradio.org)

Teemu P saapuu Alankomaiden Utrechtista takaisin kotikonnuilleen Ouluun soittamaan kuulohermoja hellivän diskosetin.
Luvassa on kattaus musiikkia sellaisilta artistelta kuten Tensnake, James Yuill, 6th Borough Project ja Faze Action.
Tätä parempaa tapaa ei ole päästä sopivaan tunnelmaan Baxterin liveä varten. Voit myös kuunnella Teemun Roskooppi-ohjelmaa
dirtyradio.org-sivustolta joka perjantai kello 21.00 alkaen ja ladata kaikki aiemmat ohjelmat podcastina.

http://dirtyradio.org/
Iltaan virittävä mix:
http://dirtyradio.org/4092/teemu-p-roskooppi-no-03

FB:
http://www.facebook.com/event.php?eid=148736568507446

Pe 10.12.2010
22:00 - 04:00
45 Special, Saaristonkatu 12
Liput: 5e, 4e opiskelijat
K-19
Another Fine Hand Production
http://www.handprod.com/