Spacehouse: Concrete Jungle

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Ravintola Route 66, Mussalo, Kotka  
breaks, drum'n'bass

Big Mistake, Rumbus, Darth Phader, E-524

Spacehouse: Concrete Jungle
@Ravintola Route 66, Mussalo, Kotka

junkka12.jpg

Rudebwoys and girls!

Spacehouse tarjoilee kaamoksen kourissa kamppailevalle reivikansalle oivan tilaisuuden tulla tanssimaan rumpubasson, dubstepin ja breaksin tahtiin. Näitä soundeja on meiltä paljon toivottu ja nyt, kenties ensimmäistä kertaa pitkin aikoihin, on Kotkassa bileet, missä illan aikana kuullaan vain rehellistä rikkobiittiä.

Lauantaina 4.joulukuuta astuu Mussalon Ravintola Route 66:n stagelle aimo annos selektoreita, joilla tämä soundi on ns. verissä. Jungle ja rumpubasso-revityksestä vastaavat Rumbus, joka on luvannut soittaa myös setillisen dubstep-soundeja, sekä paremmin ehkä psyke-piireistä tunnettu Darth Phader illan päätössetillään, jossa ei armoa anneta. Jungle Mayhem! Heidän lisäkseen Kotkaan saapuu ensimmäistä kertaa soolo-keikallaan Carbon Basedista tunnettu konkari Big Mistake. Hän kaivaa levylaukusta kovia breaks-raitoja, sekä totta kai miehen omia tuotantoja. Tukea näille hurjille antaa Spacehouse-residentti E-524 psybreaks-setillään!

Motelli ja ravintola Route 66 Mussalon teollisuusalueella Kotkassa on tunnettu hyvästä ruuastaan, sekä miljööstään joka tuo mieleen Svengijengi-62 elokuvan jenkkihampurilaisbaarit, mutta tänä iltana Elviksen haamu ajetaan ulos ja paikka muuttuu täysveriseksi klubitilaksi. Äänentoiston tapahtumaan loihtii aina varma HAD Audio, eli ”teh bileääni” ja valotaiteesta vastaa Silto Lights.



Big Mistake [Exogenic, Broken Robot]
bm_profile.jpg
Toni Eronen, eli Big Mistake tunnetaan parhaiten legendaarisen suomalaisen Hard Dance-yhtye Carbon Basedin jäsenenä. Toni on yksi suomalaisen elektronisen musiikin konkareista. Hänen historiansa ulottuu aina 90-luvun alkupuolille asti, jolloin hän liittyi ”Carboneihin”. Päätös, jota ei varmastikaan ole tarvinnut katua. Rankemman konemusiikin ilosanoma on levinnyt ympäri maailmaa ja vienyt orkesterin myös soittamaan useaan eri planeettaamme kolkkaan. Mutta jokaisella voimalla on aina vastavoimansa ja Toni Erosella se on Big Mistake-alias, jonka nimen alla hän soittaa ja tuottaa psy-breaksiä, breaksiä, trip hoppia ja proge-housea. Tänä iltana Big Mistake tarjoilee teille todella rouheata breaksiä, niin omia tuotantojaan kuin muita kovia raitoja.

Big Mistaken tuotantoon voi tutustua täällä:



Rumbus
rumbus.jpg
Igor ”Rumbus” Rombonen kiinnostui ”jungle”-musiikista vuonna 1997. Tähän pääsyyllisenä toimi oma isä, joka kantoi kuunneltavaksi junkkaa ulkomailta. Kun dj-harrastus oli täten saatu alkuun, oli seuraava looginen askel alkaa järjestää pieniä konetapahtumia kotikaupungissa Petroskoissa. Ensimmäinen keikka soitettiin Diskosad-ug-klubissa ja vuonna 1998 oli vuorossa muutto Suomeen. Vaikka maa vaihtuikin, ei synnyinkaupunki, eikä sen klubi-kuviot jääneet taakse, vaan Rumbus onkin kaikkien näiden vuosien aikana useasti vieraillut Petroskoissa soittamassa. Näistä mainittakoon mm. tekno-festivaali Medgorave.

Suomessa Rumbuksen voinut nähdä ja kuulla soittamassa Joensuussa, Outokummussa, Savonlinnassa, Jyväskylässä, Tampereella, Helsingissä…ja ulkomailla Petroskoin lisäksi Pietarissa Friday, Second Floor ja Griboedov-klubeilla, Sortavalassa ja Kostamuksessa, Kronstadtin isoissa lentokenttäreiveissä Global Drum n´Bass-tapahtumassa taistelutovereinaan selektoreita Clpiz:istä Danny Byrdiin.

Sittemmin tällä hetkellä Espoossa vaikuttava Rumbus on kiinnostunut myös dubstepistä ja mimimal technosta. Tänä iltana hän soittaa teille ensin alkuillasta dubstepiä ja loppuillasta pääsee irti kunnon ragga jungle-showdown.

Rumbuksen ragga-soundista antaa oivan näytteen tämä miksaus:Rumbus-Murderation


Darth Phader [Antiscarp rec.]
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2010%20clubs/dp1.jpg/full[/IMG]
Bio in english:
Based in Kerava, Finland, although mainly playing in Helsinki, Darth Phader is badly influenced by jungle/core, idm and psykedelik(q) dance music, parties and playing with the PLBreaks crew. Musical education and background in classical music, demoscene tracker-music later followed by midi-sequencing trough the nineties. He also enjoys playing percussion instruments, woodwinds and keyboarded instruments live and jamming with friends.

Darth Phader plays live, plays DJ sets and produces music. The (un)fortunate finns have been able to enjoy his twisted selections for more than 10 years already. The direction in electronic dance music has always been for pushing the envelope and having a raging amount of fun in the process.

Associated with the folllowing groups :

PLBreaks Krew
Antiscarp Records
710N records

Discography :

"Matinkyla Days" - Mixtape - 1999
"Ihmerohto EP" - EP - EACD001 - 2001
"You <3 You" - Mixtape - 2002
"I like to play with laser beams" - Album - Antiscarp.com - 2004
"Rankkuri & Nestori - 911 Remixes" - EP - 710N Records - 2004
"Broken Broom Mashup" - V/A Broadband Pasuuna vol. 3 - Antiscarp.com - 2005
"Up Them Grunge Bottoms" - V/A Kesä - Antiscarp.com - 2006
"Xmas Anxthem"/"Prison Planet" - Xmas Witout Attitude - 710nrecords.org – 2007


E-524 [Spacehouse/ Efekti]

Soittoaikataulut:

00:30-01:30 Darth Phader (jungle mashdown)
23:30-00:30 Rumbus (ragga jungle)
22:00-23:30 Big Mistake (breaks)
21:00-22:00 E-524 (psybreaks)
20:00-21:00 Rumbus (dubstep)
19:00-20:00 Darth Phader (warm up beats)

Muut infot:

Paikka: Ravintola Route 66, Mussalo, Kotka
Ajankohta: Lauantai 4.12.2010
Kello: 19-02
Liput: 5 euroa sis. narikan
Ikäraja: K-18
Soundivastaava: HAD Audio
Valotaide: Silto Lights
Yhteistyössä: Pixtime, Suomen Keikkabussivuokraus Oy

Huom!
Tanssikansan tapahtumaan ja takaisin kuljettaa jälleen Suomen keikkabussivuokraus Oy