Raappana, Super Janne & Poutasound live! + Dj Mack-a-licious

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18   www.myspace.com/klubi  
Ravintola Red Onion (Myyrmäki), Vantaa  
breaks, disco, house, urban, industrial, reggae, r'n'b

Live: Raappana, Super Janne & Poutasound. Dj's Mack-a-licious.

PE 27.08.2010 @ RED ONION/VANTAA
(Iskoskuja 3 B 45, 01600 Vantaa)


Live:

RAAPPANA

Raappanan ensimmäinen studioalbumi Päivä on nuori julkaistiin 3. lokakuuta 2007. Levy sai arvostelijoilta ja suurelta yleisöltä erinomaisen vastaanoton ja nousi ensimmäisellä myyntiviikollaan Suomen virallisen listalle. Raappana on ollut aiemmin mukana muun muassa Fi-Reggae All Starissa ja vaikuttaa edelleen vahvasti Lahtelaisessa Pouta Sound Systemissä. Suomen reggaekuningas julkaisee toisen albuminsa "Maapallo" 1 syyskuuta 2010.

SUPER JANNE

Super Janne, oikealta nimeltään Janne Vakkilainen, on helsinkiläinen hiphop-, räp- ja soul-artisti. Hänet tunnetaan taitavana, tyylitajuisena laulajana ja räppärinä sekä myös lahjakkaana säveltäjänä, tuottajana ja muusikkona. Esiintyjänä hän on karismaattinen ja saa yleisön kuin yleisön mukaan meininkiin, nuoresta vanhaan. Janne säveltää, sanoittaa, sovittaa, äänittää, miksaa, masteroi ja tuottaa kaiken musiikkinsa itse.

POUTA SOUND

Pouta Sound on yksi suomen aktiivisimmista soundsystemeistä, jonka dj-kaksikko (Leimasin & Lempow) on tullut tunnetuksi ympäri maata vauhdikkaista keikoista sekä Bassoradion taajuuksilla kuultavasta Poutaradio radio-ohjelmasta. Poutasoundin selektiossa luvassa tuoreita spessuja sekä kuumimmat dancehall- ja reggae -rytmit suoraan Jamaikalta.

Dj's

MACK-A-LICIOUS (On The Street Ent.)


OVET AUKI KLO 22 - 04

SISÄÄN 6,-


FACEBOOK

http://www.redonion.fi
http://www.otsent.net
http://www.myspace.com/klubi

Favorites 2