Popsickle presents: GOLDIELOCKS (UK) Live

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=147863965226646  
Bar Becksu, Asemakatu 20, Oulu, Oulu  
disco, elektro, garage, urban, house, jotain

GOLDIELOCKS (UK) live, Rekku K live, Macarone, Illyana, J Honey

POPSICKLE PRESENTS DJ ILLYANA'S B-DAY SPECIAL:

¤ GOLDIELOCKS (UK) Live !!!

¤ REKKU K Live

¤ Hoop-A-Trix –show + hoopjamming
¤ Dj Macarone (Fire In The City)
¤ Dj Illyana (Popsickle)
¤ Dj J Honey (Weekend Massive/Children Of Boom/Tempo)

Sat 28.8.2010 ¤ 22-04 ¤ K-18 ¤ 7€ + cloakroom ¤ Bar Becksu

Popsickle-kesän päätösbileiden tähtivieraaksi saapuu kovassa nousussa oleva brittiläinen laulaja-räppäri-tuottaja GOLDIELOCKS Lontoon Croydonista! Siviilissä Sarah Akwisombena tunnetun kultakutrin musa sijoittuu jonnekin grimen, elektron, dubstepin ja hip hopin välimaastoon. Häntä on kuvailtu muun muassa ”dubstep –Lily Alleniksi” ja ”Dizzee Rascalin, M.I.A.n ja Mike Skinnerin parhaimmiksi ja huonoimmiksi paloiksi”! Biittien teon, biisien kirjoittamisen ja tuottamisen, keikkailun, levyjen pyörittelyn ja bilejärkkäyksen lisäksi neito pyörittää myös omaa Gut Instinct –levymerkkiä.

Goldielocksin uusi EP “I’m Not Her” (Gut Instict 2010) on saanut inspiraationsa Lontoon yöstä, 2stepista, garagesta, grimesta ja dubstepista, ihmissuhteista ja paranoiasta, ja sen soundi on aiempaa tuotantoa synkempi ja tunteellisempi. Ep:llä on mukana myös dubstep-tähti Bengan kanssa yhteistyönä tehty biisi ”Green Eyes”. Naisen aiempia julkaisuja ovat räppäri Friscon kanssa yhteistyönä kirjoitettu debyyttisinkku ”Wasteman” (Locked On, 2008), ”Bear Safe EP” (Locked On, 2008) ja ”Kids/Drug Dee-La” (Locked On, 2008). Hän on tehnyt myös yhteistyötä mm. grime-MC Tinchy Stryderin kanssa sekä remiksannut pop-starojen Kate Nashin ja Mutya Buenan biisejä. Dj Magazine asetti Goldielocksin ehdolle vuoden 2009 parhaaksi läpimurtotuottajaksi.

http://www.goldielocksworld.com/

Illan toinen stara on Itä-Tuiran superkoira REKKU K, jonka gangstatekno ei jätä ketään kylmäksi! Ghettotekkiä, räppiä ja teknoa yhdistelevät biisit ovat erittäin tiukkaa ja tunnelmaa lämmittävää tavaraa.

http://www.myspace.com/rekkukoira

Elastista silmänruokaa illan bileisiin tuo vannetanssija HOOP-A-TRIX. Samalla vietämme myös keskiviikkoisten kesävannejamien päätösbileitä, joten klo 22-24 yleisöllä on mahdollisuus osallistua jamitteluun.

http://www.hoop-a-trix.com/

Levareiden takana tansseista huolehtivat suositulta Fire In The City –klubilta tuttu DJ MACARONE, Popsickle-DJ ILLYANA sekä mm. Weekend Massive-, Children Of Boom- ja Tempo-klubeja pyörittävä DJ J HONEY.

http://www.facebook.com/pages/Popsickle/110911522282633?ref=ts

http://www.myspace.com/jayyo187

Favorites 2