DANCETERIA TALLINN 21.05.2010 @ CLUB PRIVÉ

  From until   Age limit: 20   www.danceteriamusic.com  
Club Privé, Ulkomaat  
, disco, house, trance

DANCETERIA TALLINN 21.05.2010 @ CLUB PRIVÉ

Since it´s humble beginnings almost five years ago, Danceteria-Helsinki has truly become the bedrock in Finnish house music scene. Paving the way for top international artists and DJ´s, aswell as domestic heroes, the young, hip and the most diverse and mixxed crowd follow the ethos of Danceteria at the biggest gay club DTM every month.

Now, every third friday of every second month at the world renown club Privé in Tallinn, we are loud, proud and extremely honoured to open the doors and bridge the gap between Finland and Estonia. Making clubbing history as we speak.

*****************************************

HEIKKI L (Danceteria, FIN)

SOMETHING GOOD (Nellie Recordings, FIN)
Something Good on kahest soomlasest Otto Yliperttula ja Karlous Viitala koosnev DJ-duo. Nende muusikat on väga raske kui mitte võimatu kategoriseerida või žanrisse liigitada. Lood varjeeruvad rannas vedelemise fiilinguga progressiivse house’i ning liikumapanevate techno pommide vahel. Something Good’i tegelaste arvates ei ole oluline esindada kindlat stiili. Tähtis on vaid produktsiooni kvaliteet ning see, et muusika kõlaks hästi ja tekitaks hea tunde. Something Good on tuntud oma tantsupõrandaid süütavate settide poolest. Esinemised on täis energiat ja positiivset fiilingut mis panevad inimesed higistama, naeratama ning tantsima.

PARTY HOSTED BY TATU V
Danceteria õhtujuhiks on Tatu V, kes on aastaid olnud New York’i, London’i ja Helsinki klubimaailma juhtfiguuriks. Tema karjäär algas tuntud New York’i klubis Disco 2000, kus ta tegutses go-go tantsija ning fotograafina. Oma ülikooliaastate jooksul Rovaniemis hakkas ta korraldama erinevaid üritusi ning tegi tutvust ka DJ tööga. Peale seda suundus Tatu V Londonisse ning hakkas plaate mängima ja “hostima” mitmetes tuntud klubides sh. WetYourself, Egg, Area, Nag Nag Nag, Carsh, The Cock, Horse Meat Disco, Kaos ja Actart. Tema suurimate esinemiste hulka kuulub ka projekt koos Mikko Karhu’ga London Pride üritusel 100000 inimese ees. Tema DJ mixidesse mahub nii mahedat minimal house muusikat kui ka rokkivat tech-house’i. Lisaks plaatide mängimisele jätkab ta ka oma firmamärgiks saanud värvikatesse ning huvitavate disainidega kostüümidesse riietumist ja ürituste pildistamist. Tema huvitavat välismust ning karakterit on kajastanud mitmed tuntuimad ajakirjad maailmas sh. The Face, I-D, Sunday Times, Style, Boyz, QX, Vogue (Japan), Vision (China). Hiljuti valiti ta Helsinki Metro ajakirja poolt klubimaailma Geishaks.

http://www.djheikkil.com
http://www.myspace.com/smthngood
http://www.tatuvuolteenaho.com
http://www.kctv.co.uk

*****************************************

"WE WANT YOU TO BE OUR STAR"

*****************************************
when: Friday 21.05.2010
where: Club Privé, Tallinn Estonia

tickets: Full price: 200.- / Flyer: 150.- / Family: 100.-
time: 23-end

info: www.clubprive.ee
*****************************************

Favorites 1