BRAS & UNDIES

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18  
Korjaamo (Kulmasali), Helsinki  
chill, disco, elektro, house, experimental, jotain

Live:

TV OFF,
The Casbah,
Fotoshop,
Yes Please!

DJ:

Miia Magia
Dj Upi


BRAS & UNDIES 12.3.

Perjantaina 12.3. Bras & Undies marssittaa Korjaamon lavalle jälleen kattauksen kovassa nousussa olevia eturivin indie-artisteja! Livenä tuoretta julkaisuaan juhliva TV OFF sekä The Casbah, Fotoshop & Yes Please! Levyjä pyörittävät Dj Miia Magia ja Dj Upi.

On Friday March 12th Bras & Undies presents four cool live acts: TV OFF, The Casbah, Fotoshop & Yes Please! Djs Miia Magia & Dj Upi spin the records.

TV OFF
Ensimmäistä sinkkujulkaisuaan juhliva TV OFF on keikkaillut tiiviiseen tahtiin viimeiset kaksi vuotta sekä Suomessa että ulkomailla. Bändistä on ollut alusta asti kiinnostunut laaja kuuntelijakunta indie-skenestä popin kuluttajiin. Kovassa hypessä oleva TV OFF oli helmikuussa Rumban kansikuvajutussa ja viime vuona duo rankattiin myös Rumban ja YleX:n Tulevaisuuden Tusina -listalle yhtenä kahdestatoista kotimaisesta yhtyeestä, joita kannattaa seurata vuonna 2010.

Music Machine on TV OFFin ensimmäinen virallinen julkaisu ja samalla ensimmäinen sinkkulohkaisu myöhemmin keväällä ilmestyvältä täyspitkältä albumilta. Sinkkubiisi “Music Machine” on aiemmin kuultu bändin ensimmäisellä musiikkivideolla, joka sijoittui Allscandinavian.com:in vuoden 2009 katsotuimpien indie-videoiden top 10 -listalle. Tsekkaa video täältä:

http://www.facebook.com/pages/TV-Off/8114835694
http://tv-off.com/

THE CASBAH
Nelihenkisen melodista indiepoppia soittava The Casbah on herättänyt viime aikoina runsaasti huomiota toinen toistaan vakuuttavimmilla keikoillaan. Ei ihme että bändistä on kiinnostuttu myös ulkomailla. Suomen tyylikkäimmin pukeutuvan indieyhtyeen odotetaan julkaisevan ensimmäisen pitkäsoittonsa tänä vuonna.
http://www.myspace.com/thecasbahband

FOTOSHOP
Dramaattisista live-esiintymisistä tunnetun duon muodostavat bändin perustaja, laulaja-kitaristi Nikola Tesla sekä koskettimia ja rumpuja soittava Olof Röntgen. Fotoshopin musiikki on elektrovaikutteilla sävytettyä modernia indiepoppia. Debyyttialbumiaan valmisteleva Fotoshop on keikkaillut ahkerasti Helsingissä, Turussa, Tukholmassa ja maaliskuussa on vuorossa Pietarin valloitus.
http://www.myspace.com/ilovefotoshop

YES PLEASE!
Suomen indie-toivojen kärkeen kuuluva Yes Please!:in musiikissa on vaikutteita niin aurinkoisesta britti-indiestä kuin dark wave-popistakin. Yhtyeen, järjestyksessä kolmas EP, ”Cold Spell In Spring” on herättänyt huomiota varsinkin biisillä Spring Comes Dancing On, joka on noteerattu YleX:llä ja josta tehty musavideo sijoittui niinikään Allscandinavian.comin vuoden 2009 suosituimpien videoiden top-kymppiin! Bändi valmistelee parhaillaan tulevan sinkkunsa julkaisua.
http://www.myspace.com/yespleaseband
Video:





BRAS & UNDIES 12.3.
TV OFF
The Casbah
Fotoshop
Yes Please!
Dj Miia Magia (Kissalaakso)
Dj Upi (KELA, Robotnik)

http://www.facebook.com/group.php?gid=183917494937
http://www.myspace.com/brasandundies
http://www.facebook.com/pages/TV-Off/8114835694
http://tv-off.com/
http://www.myspace.com/thecasbahband
http://www.myspace.com/ilovefotoshop
http://www.myspace.com/yespleaseband
http://www.we-are.fi/Music/Dekin-takana-on-nainen
http://www.korjaamo.fi

Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51 b
Avoinna 22-03. Liput ennakkoon Tiketistä 7€ + mahd. toimituskulut / ovelta 9€. Korjaamolaiset 6,50€ + mahd. toimituskulut / 8€
http://www.tiketti.fi/tapahtuma/7163



Bras & Undiesia sponsoroivat:

Runebergin Silmälasi:
http://www.facebook.com/pages/Runebergin-Silmalasi/218235082611

Dropin
http://dropinmarket.com

Huom! Kannattaa liittyä Bras & Undiesin Facebook-ryhmään! Dropin arpoo kaikkien 12.3. mennessä ryhmään liittyneiden kesken 100 euron vaatelahjakortin! Liittyä voit täältä: http://www.facebook.com/group.php?gid=183917494937