Club Robotnik

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18   sonicreservoir.com/  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
acid, chill, breaks, disco, elektro, house, techno, jotain

TV Off Djs, Baxter, Keramick & Lobo + Djs Upi & Sähkö-Akke

Special-Robotnikissa torstaina 11.3. Kuudennella linjalla juhlistetaan TV Offin tuoretta EP:tä TV Offin dj-setillä sekä kuunnellaan kahta elektronisen musiikin eri elementtejä todella kiintoisasti yhdistelevevää artistia: Keramick & Loboa sekä Baxteria. Mukana myös Robotnikin resident-dj:t Upi ja Sähkö-Akke.

TV OFF (DJ-SET)
Ensimmäistä sinkkujulkaisuaan juhliva TV OFF on keikkaillut tiiviiseen tahtiin viimeiset kaksi vuotta sekä Suomessa että ulkomailla.
Bändillä on ollut alusta asti laaja kuuntelijakunta indie-skenestä elektronisen popin suurkuluttajiin. Kovassa hypessä oleva TV OFF oli helmikuussa Rumban kansikuvajutussa ja viime vuonna duo rankattiin myös Rumban ja YleX:n Tulevaisuuden Tusina -listalle yhtenä kahdestatoista kotimaisesta yhtyeestä, joita kannattaa seurata vuonna 2010.

Music Machine on TV OFFin ensimmäinen virallinen julkaisu ja samalla ensimmäinen sinkkulohkaisu myöhemmin keväällä ilmestyvältä täyspitkältä albumilta. Sinkkubiisi “Music Machine” on aiemmin kuultu bändin ensimmäisellä musiikkivideolla, joka sijoittui Allscandinavian.com:in vuoden 2009 katsotuimpien indie-videoiden top 10 -listalle.

http://www.facebook.com/pages/TV-Off/8114835694
http://tv-off.com/

*****************************************
BAXTER (live)
Ahkerasti viime aikoina keikkailleen Baxterin soololevy ”In Between” julkaistiin 2009 loppuvuodesta brittiläiseltä Mullet Recordsilta. The Millioners -yhtyeessäkin vaikuttavan multi-instrumentalisti Baxterin kappaleissa house, elektro, italodisco ja pop-elementit yhdistyvät herkulliseksi kokonaisuudeksi, Röyksoppin, Airin ja Metro Arean hengessä. Ennen pitkäsoittoaan Baxter on julkaissut kaksi EP:tä ”Aiming High” (2007) ja ”Proof” (2009). Amerikkalaisen OMG! Recordsin kautta julkaistu ”Proof” on herättänyt runsaasti huomiota musiikkiblogeissa. EP:stä on julkaistu myös remix-versio, jossa Baxteriä ovat miksanneet mm. Lifelike ja Spirit Catcher!
http://www.myspace.com/willybaxter
http://www.facebook.com/pages/Baxter/163290274225

*****************************************
KERAMICK & LOBO (live)
Keramick & Lobo on Jussi Mikkosen ja Visa Mäkisen vuonna 2006 perustama kaksi kokopitkää albumia levyttänyt yhtye, jonka musiikkia voi kuvailla melodiseksi, elokuvalliseksi ja omaehtoiseksi populaarimusiikiksi.
Yhtyeen tyylillinen perusajatus on elektronisen ja akustisen äänimaailman luonteva yhdistäminen. He tuottavat modernia pop-musiikkia lainaten elementtejä mm. rockista, dubista ja jazzista. Erilaiset konemusiikin tyylilajit luovat materiaaliin omaa sähköistä jännitettään. Exogenic Breaksiltä 2009 ulos tulleelta julkaisullaan he ovat tehneet yhteistyötä useiden eri solistien kanssa, mukaan lukien laulajat Markus Savijoki ja Eeppi Ursin. Talamus-yhtyeessä vaikuttava trumpetisti Aki Himanen on ollut tärkeässä roolissa myös Keramick & Lobon live-esiintymisissä. Keramick & Lobon keikoissa visuaalisuus on olennainen osa kokonaiselämystä. Tälläkin kertaa odotettavissa on mielenkiintoiset visuaalit.
http://www.myspace.com/keramicklobo
http://www.facebook.com/pages/Keramick-Lobo/76830948405

*****************************************
CLUB ROBOTNIK @ KUUDES LINJA 11.3.2010
TV OFF djs
LIVE: Baxter
LIVE: Keramick & Lobo
Djs Upi & Sähkö-Akke
21-03
Tickets 6 eur
Kuudes linja, Kaikukatu 4, Helsinki

http://www.myspace.com/tvoff
http://www.myspace.com/willybaxter
http://www.myspace.com/keramicklobo
http://www.myspace.com/clubrobotnik


*****************************************
Club Robotnik graphic design by Otto Maja
http://www.ottomaja.com

Favorites 3