WAHOO! Live: Yona

  From until   Tickets 8€   Age limit: 20  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
disco, house, reggae, r'n'b, soul

Live: Yona & Liikkuvat pilvet, DJt Tupla-Jukka (Timmion Rec.), Sampsa V. & Vesa Y-P.


Pe 19.2. WAHOO! @ Kuudes linja

Live: Yona & Liikkuvat pilvet
DJt Tupla-Jukka (Timmion Rec.), Sampsa Vilhunen & Vesa Yli-Pelkonen

Helmikuun Wahoo!-klubilla esiintyy livenä juuri esikoisalbuminsa "Pilvet liikkuu, minä en" helsinkiläisellä Timmion Records -levymerkillä julkaissut Yona. 25-vuotias laulaja/laulunkirjoittaja Yona yhteensovittaa albumillaan folkia, jazzia ja modernia urbaania musiikkia.

Vaikutteita on kuultavissa myös vanhoista suomi-iskelmistä ja laulelmista, joista Yona on imenyt vaikutteita jo varhaisnuoruudesta saakka. Toisaalta hänen lauluissaan on vivahteita myös urbaanista musiikkimaailmasta, hiphopista ja reggaesta. Levyn on tuottanut Didier Selin, jonka kädenjälkeä on aiemmin kuultu muun muassa Nicole Willis & The Soul Investigatorsin levyllä Keep Reachin Up.

Yonan yhdeksänhenkiseen liveorkesteriin kuuluu sovituksista ja osasta sävellystyötä vastaavan orkesterinjohtajan, trumpetisti Kalevi Louhivuoren, lisäksi taustalaulava jousikvartetti, kontrabasso, piano ja rummut. Livekokoonpanon nimi on luonnollisesti Orkesteri Liikkuvat pilvet.

Levymusiikista tässä Timmion-teemaillassa vastaavat DJ-vieras Tupla-Jukka (Timmion Rec.) sekä Wahoo!-residentit Sampsa Vilhunen ja Vesa Yli-Pelkonen. Levymusatyyleinä tuttuun tapaan laaja kattaus mm. tanssijazz, soul/r'n'b, funk etc.!

http://www.timmion.com/upcoming
http://www.myspace.com/yonalou

liput: 8 eur, avoinna klo 22-04.
Kuudes linja (Kaikukatu 4, Helsinki)
http://www.kuudeslinja.com

Tsekkaa tuoreimmat Wahoo!-selektiot Samurai FM:lla
http://www.samurai.fm/wahoo