Drag Attack!

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…?gid=345296058624  
Jenny Woo, Helsinki  
chill, disco, elektro, house, techno, jotain

Mr.A (Danceteria), Tatu (Trip)

Torstaina 18.2. alkaa Jenny Woossa uusi viikoittainen klubi DRAG ATTACK! Illan emäntä/isäntä on DJ Tatu ja hän kutsuu joka viikko jonkun DJn vieraakseen musiikkia soittamaan. Drag Attackiksi illan tekee se että Tatu on itse aina dragissä ja laittaa vierailevan tähden myös draggiin. Nuoret tai vanhat, miehet tai naiset, homot tai heterot… kaikkiin kohdistuu huulipunan ja glitterin hyökkäys.

Drag Attack! torstait ovat klo 21-02 ja sisäänpääsy on ilmainen. Musiikki on laadukkaan viileää ja jännää minimal & deep housea, mutta välillä mennään vähän diskon, latinon ja funky house klassikkojen puolelle. Vieraileva DJ soittaa vapaasti omalla tyylillään. Näin illoissa on aina jatkuvuutta, mutta myös erilaisuutta ja yllätyksiä. Jenny Woo on tilana avara, kauniin tyylikäs ja tekniikaltaan korkeatasoinen. Eikä enempi keskustassa enää voisi olla.

Myös DJ-tytöt pääsevät mukaan Drag Attackiin. Kun vetää naisellisuuntensa 300% överiksi niin silloin menee jo täydestä drag queenista. Ja ainahan voi olla myös drag king. Sukupuoliroolit saavat kyytiä ja niin myös perinteiset kauneuskäsitykset.

Tule katsomaan ja kuuntelemaan (ja hihittelemään) että miten onnistuu kaupungin DJ-huippujen soitot kun peruukki valuu silmille, korkokengät puristavat tai tekoparta kutittaa. Innostu itsekkin hulluttelemaan ja tanssimaan. Karnevaalia, halloweenia ja fantasiaa voi lisätä joka päivään!

Favorites 2