Bujashaka

  From until   Age limit: 18   http://www.bujashaka.net  
Ravintola Kairo, Kotka  
disco, drum'n'bass, urban, house, reggae

Pepeto, Heat Season, Pouta Sound, Rico Tubbs a.ka. Infekto

BUJASHAKA
Ravintola Kairo
8.1.2010
21:00 – 04:00
Liput 8€
K-18

Äänentoisto : HAD Audio
Valotekniikka : AK Sound and Music Service
Valosuunnittelu ja toteutus : Silto Lights
Erikoistehosteet : Pyroman
Valokuvaus : Sessions2

[img]www.bujashaka.net/bio/infekto4.jpg[/img]

Rico Tubbs a.k.a Infekto

Bujashaka ylpeänä esittää Suomen kiistatta kovimmat DJ-skillsit ja huikeimman lavakarisman omaavan soittajan - DJ Infekton / Rico Tubbsin - oikealta nimeltään Riku Pentti, joka on ollut todellinen edelläkävijä suomalaisessa elektronisessa tanssi- ja rytmimusiikissa jo vuodesta 1994.

Hän on ollut mukana perustamassa legendaarista Pyssy -levymerkkiä, ja toiminut osana listoillakin keikkunutta, Ylen Radiomafialta tuttua hip hop / broken beat kaksikkoa Skillstersiä. Skillsters on tuottanut mm. Suomen suurimman tanssimusiikin vientiartikkelin Bomfunk MCs:in kolmannen albumin. Toukokuussa 2008 julkaistu "Rico Tubbs - Gangsters" sai osakseen huikeaa ylistystä varsinkin brittimediassa, jonka myötä miestä viedään jälleen tiiviisti keikoille ympäri maailmaa.

Uransa aikana Infekto on soittanut levyjä ympäri maailmaa aina Tampereelta (missä hän on pyörittänyt 10 vuotta Beatformers -klubiaan) New Delhiin ja Lontooseen. Nykyään Infekto soittaa levyjä myös tiistain tanssi-illassa YleX -radiokanavalla.

Suomessa Infekto on saanut tunnustusta muun muassa Bassogaalassa, missä hänet äänestettiin vuonna 2006 parhaaksi elektronisen musiikin DJ:ksi ja artistiksi, ja vuonna 2007 parhaaksi DJ:ksi.

Tässä vähän fiilistä Rico Tubbsin ja Infekton keikoilta:




www.myspace.com/ricotubbs
www.myspace.com/infekto


[img]www.bujashaka.net/bio/poutasound2.jpg[/img]

Pouta Sound

Pouta Sound on yksi Suomen aktiivisimmista soundsystemeistä. Pouta Soundin dj-kaksikko (Leimasin & Lempow) on tullut tunnetuksi ympäri maata vauhdikkaista keikoista sekä Bassoradion taajuuksilla kuultavasta Poutaradio radio-ohjelmasta. Pouta Soundin selektiossa luvassa tuoreita spessuja sekä kuumimmat dancehall- ja reggae -rytmit suoraan Jamaikalta!

www.myspace.com/poutasound



[img]www.bujashaka.net/bio/heatseason2.jpg[/img]

Heat Season

Tämä kolmehenkinen jazzbändi (urkuri, rumpali ja kitaristi) täräyttää Bujashakan tajuntaan ensimmäisen jazzsetin! Poikien Bio on seuraavanlainen:

"Kiimaa tihkuvaa urkujatsia kolmannella jalalla.
Tulisin."

Mitä siihen lisäämään! :D

[img]www.bujashaka.net/bio/pepeto.jpg[/img]

Pepeto

Kotkasta lähtöisin oleva, nykyään Saimaan rannalla Lappeenrannassa vaikuttava Pepeto on intohimoisesti musiikkiin suhtautuva vinyylifriikki. Pepeton musiikkimaku ammentaa juurensa 80-luvun elektronisesta tanssibiitistä, avainsanoina muun muassa disco, italo, elektro, acid, Chicago ja Detroit. Miehen dj-seteissä voikin lähes poikkeuksetta kuulla vivahteita edellä mainituista tyyleistä.

Pepeto pyörittää kaverinsa kanssa Robodisco-labelia, joka pyrkii nykyisenä digiaikana tukemaan vinyylin asemaa dj-kulttuurissa tuoden julkaisunsa markkinoille kyseisessä formaatissa. Robodisco ei julkaisuissaan pidättäydy vain yhdessä musiikkityylissä - elektro, tekno, disco... se ja sama, hyvä musiikki kuuluu prässätä vinyylille! Pepeto tunnetaan myös Lappeenrannan Robodisco-tapahtumien toisena järjestäjänä ja vakioesiintyjänä.

Pepeto soittaa Bujashakassa spesiaali hiphouse-setin.


Yhteistyössä:

www.newex.fi
www.pyroman.fx
www.kirjapaino.org
www.funkyjungle.com
www.maxim.tv

Videomainos ensimmäisestä tapahtumasta löytyypi osoitteesta: