Spacetech presents Nuclear Nightclub

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18  
Ravintola Yellari, Kotka  
breaks, drum'n'bass, techno

Genki, Docius, Noisekid, Individual, Boggy-B

Spacetech presents Nuclear Nightclub

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/SPACETECH/spacetechf1.jpg/full[/IMG]

MINIMAL/ TEKNO/ BREAKS/ JUNGLE

Genki (Exogenic, Renegade)
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/SPACETECH/genkidj1.jpg/full[/IMG]

Ensimmäisen Spacetech-klubin pääesiintyjäksi saapuu Genki! Tiedusteluraporttiemme mukaan hän esiintyy myös Kotkassa ensimmäistä kertaa ja siihen voi vain todeta, että jo oli aikakin. Old Skool multi-talentti on kotonaan niin psyken, teknon, breiksin kuin junkankin parissa. Aina yleisön villiten v**** kovalla teknisella osaamisella varustettuna. Tänä iltana Genki soittaa teille cross-genre-setin jossa mennään big room-elektron, stadionteknon ja dubstepin kautta syvälle viidakkoon.

Docius (Hytky, Viidakkorumpu)
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/SPACETECH/djdocius.jpg/full[/IMG]

Spacetech-bileitten toiseksi pääesiintyjäksi meillä on kunnia kutsua ei enempää, eikä vähempää kuin Docius. Jungletrain.net -radiossa Viidakkorumpu-showta isännöivä Docius tuottaa tapahtumia myös Hytky-, Polttopiste- ja Mekanixx-nimien alla. Dociuksen setit ovat juurille uskollinen sekoitus oldskool-soundia, techsteppiä ja huolella valittuja tuoreita dubplateja. Tänä iltana Dociukselta on pyydetty setti rähinäjunkkaa aka. kirkonpolttojunkkaa. Eli soundia, mikä saa Norjan mustametallimiehetkin näyttämään seurakuntanuorilta.
Original rudebwoy style!

Noisekid (Lighthouse)
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/SPACETECH/Noisekiddj.jpg/full[/IMG]

Techno, Sven Vath, Tresor, Club Terapia & afterparty, Club Lighthouse, Eye-Q Records, 4/4, Kraftwerk, Drinks, Synthesizer, Roland Drum-machines, Ambient, Tri Patti, Everybody in the place - music video, Orbital, Felix, Tegel, Party Zone & Simone, Trainspotting/Tresor Wc, Drinks, Sam Inkinen - Tekno, Midi, Love Parade, The Mayday Anthem, Go, Move, Next is the E, Bpm, Own music, Technics, Fractal Videos, Weekend, Dj Pete's Summer Party, Dns & Flashpoint, Strobo, Cosmic Baby and Drinks.

Tänä iltana Noisekid soittaa teille aitoa teknoa suurella sydämellä.

Individual (Spacetech)
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/SPACETECH/indidj.jpg/full[/IMG]

Kraftwerk ja Radiomafian Avaruusromua-ohjelma. Siinä vaikutteet, jotka saivat Individualin innostumaan elektronisesta musiikista 2000-luvun taitteessa metalli, punk ja rockdiggailujen jatkeeksi. Ensiksi oltiin kixu, sitten polc, kunnes kerran palattiin Dj Orkideaa kuulemasta Lappeenrannasta ja sattumalta cd-soittimeen eksyi Sven Väthin Sound Of The Second Season-miksaus. Jos oli levy täynnä kovia raitoja, oli yksi kappale kuitenkin ylitse muiden. Dj Sufflemasterin Geylang. Kadonnut heimo alkoi siitä hetkestä lähtien johdattamaan hitaasti, mutta varmasti teknon tehdasrytmien maailmaan.

Kolmisen vuotta sitten eksyivät levysoittimet vihdoin viimein myös Individualin kotiin ja nyt on keikkaa takana Kotkan lisäksi myös Helsingissä, Lahdessa ja Etelä-Savossa.. Tässä tapahtumassa Indi soittaa setin yhdessä Boggy-B:n kanssa liikkuen groovesta nitkusta halliteknoon.

Boggy-B (Spacetech)
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/SPACETECH/boggydj.jpg/full[/IMG]

]Nuclear Nightclub-tapahtuman avaa tech house-setillään Boggy-B. Hän aloitti dj-harrastuksensa vuonna 2005, jolloin house ja varsinkin tech-house vei miehen mennessään. Housen parissa mies on sittemmin myös pysynyt, vaikkei hän ikinä ole tunnustautunut miksikään genre-puristiksi. Genre-rajojen rikkominen hyvällä maulla ja aina groovaten voisi olla hänen mottonsa. Monipuolisen housen ilosanomaa hän ehtinyt jo jakaa alueen bileissä, niin reivikansan, kuin vaativan ravintolayleisönkin edessä.

Silto Lights
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/SPACETECH/silto1.png/full[/IMG]


**********************************************
Tapahtumamme suojelija, Eversti Kurtz

apocnow.jpg

Timetable

Klo 01:30-02:30 Docius (Hytky, Viidakkorumpu)

Klo 00:00-01:30 Genki (Exogenic, Renegade)


Klo 23:00-00:00 Noisekid (Lighthouse)

Klo 21:00-23:00 Boggy-B vs. Individual (Spacetech Residents Goons)

**********************************************
Linkkejä
Genki
Docius
Individual
Ravintola Yellari TEH PLACE TO BE
Kopio Niini
**********************************************
Info

Paikka
Ravintola Yellari, Kotka
Ajankohta
Lauantai 16.1.2010
Aika
Klo 21-03
Liput
8 euroa + narikka 2 euroa
Ikäraja
K-18
Valotekniikka
Silto Lights
Moar bass
Fresh Elements
Deco
Spacehouse decorations
Yhteistyössä:
Ravintola Yellari, Kopio Niini