Club Supergut: Moustache Records Night

  From until   Age limit: 18   http://www.supergut.fi  
Gloria, Oulu  
, disco, elektro, house, soul, techno, jotain

David Vunk (Moustache Records - Creme Organization, NL)
Mauno Kalevi (Moustache Records, Oulu)
Amok Til Am (Supergut, Oulu)
Coultier (Supergut, Oulu)


Taukoa viettänyt Supergut tekee yllätyspaluun ja tuo Ouluun yhden tämän hetken italomusiikin ykkös-dj:stä - David Vunkin! Uuden musiikin lokakuun päättävänä sunnuntaina ravintola Gloriassa esiintyvät Vunkin lisäksi Oulun omat pojat, Mauno Kalevi, Amok Til Am ja Coultier. Tarjolla on koko illan ajan vain kovimpia italo- ja elektroralleja niin meiltä kuin maailmalta. Tervetuloa näkemään ja kokemaan jotain ainutkertaista ja ainutlaatuista!


David Vunk (Moustache Records - Creme Organization, NL)

David Vunk on 2000-luvun parasta italo- ja elektromusiikkia tuottavan Moustache Records -levymerkin omistaja ja perustaja. DJ-uransa Vunk aloitti 90-luvun alkupuolella ja hänet tunnetaan korkeatasoisista levyvalinnoista sekä aina energisen tanssittavista dj-seteistään. Vunkin tyyli on soittaa elektronista musiikkia, jossa on rikkaasti vaikutteita elektrosta, diskosta, teknosta, housesta, new wavesta ja acidista. Syvää, pehmeää ja seksikästä!

Vunk on julkaissut kaksi vinyyliä Creme Organizationille ja yhden Elektrobot Recordsille osana Pussycat- elektroyhtyettä. Vuonna 2008 hän aloitti yhteistyön Alden Tyrellin kanssa, minkä tuloksena syntyi huhtikuussa 2008 julkaisu Moustache Recordsille.

Vunkin intohimo korkeatasoiseen musiikkiin on tehnyt hänestä halutun vierailijan Euroopan ykkösklubeilla. Residenttinä hän soittaa tällä hetkellä Rotterdamin Nicola Tesla -yökerhossa.
Kuuntele David Vunkia Intergalactic FM:ltä keskiviikkoisin kello 22:00 IFM2 kanavalta. Kotisivuilta löytyy myös mixtapeja ja katso myös http://www.robotdj.net/?dj=David%20Vunk.
http://intergalacticfm.com

David Vunk Discography:

Pussycat - The Lick E.P. Creme Organization 12-16
Pussycat - Count Doekoe E.P. Creme Organization 2-30
Pussycat - Promised you a miracle E.P. ElektroBot 001
Alden Tyrell and David Vunk - Lord of the cockrings Moustache Records E.P. 008

http://www.discogs.com/label/Moustache+Records
http://www.moustacherecords.com/davidvunk.htm
http://www.moustacherecords.com/



Mauno Kalevi

Mauno Kalevin juuret ovat 90-luvun puolivälissä perustetussa Tisko ry:ssä. Tuolloin hänen tyylinsä painottui Tiskon bileissä elektroon, mutta myöhemmin myös italodisco on alkanut vaikuttaa hänen settiensä levyvalintoihin.

Kulku elektrosta italoon on vaikuttanut myös hänen omaan tuotantoonsa, joka on ottanut vaikutteita molemmista tyyleistä. Moustache Records julkaisi Mauno Kalevin ensimmäisen EP:n vuonna 2007 ja tuorein julkaisu on kappale Supercry You Can Trust A Man With A Moustache -tupla-LP:llä (2009).

Tarkemmat tiedot Mauno Kalevin julkaisuista löytyy osoitteesta

http://www.myspace.com/maunokalevi
http://www.discogs.com/label/Moustache+Records

Diskografia:

http://www.discogs.com/artist/Mauno+Kalevi



DJ Coultier

Coultier aloitti vuonna 2003 soittamalla jatkobileissä ja yksityisissä bileissä. Tapahtumien järjestämisen hän aloitti vuonna 2004 Oulussa ja Ylivieskassa.
Coultier saa seteissään inspiraation aina paikanpäällä, ja monipuolisuus tulee esille pitemmissä seteissä. Techno, house, elektro,disco eivät ole harvinaista hänen seteissään. Illan setti rakentuu discon ja elektron välimaastoista b2b-setissä Amok Til Amin kanssa.
Hän toimii Supergut DJ:nä/promoottorina ja Cosmic Disco Nights-residenttinä ja promoottorina. O.S.UG on uusin organisaatio joka hän aloitti Oulussa vuonna 2006.

DJ Coultier
http://oulu-underground.blogspot.com
http://www.myspace.com/coultier
http://www.kaamos.org/ntf/viewtopic.php?t=2029

Amok Til Am

Amok Til Am (alias TjM) on Supergutin resident-DJ. Tyyliinsä Tommi ammentaa elektrosta, jossa vaikuttavia nimiä ovat mm. Vitalic, Miss Kittin & Kavinsky. Ei jätä kylmäksi!

Lisätietoja:

http://www.gloriaravintolat.fi/oulu/
http://www.discogs.com/label/Moustache+Records
hhttp://www.myspace.com/moustacherecordsrotterdam
http://www.moustacherecords.com/
http://www.supergut.fi