B/eat/Z

  From until   Tickets 6€   Age limit: 19   http://www.handprod.com/  
45 Special, Oulu

Alpo & Tomi Live, Dj Allen D


Marraskuun b-eat-z ilta jyrähtää yhdessä Uuden Musiikin Lokakuun festareiden kanssa.
Alkuillasta livenä Aavikko ja Äänijännite joiden jälkeen elektronista iltaa jatkaa Alpo & Tomi sekä levyseppänä Allen D. No huh mikä setti!

alpo_tomi_small.jpg

Alpo ja Tomi
A&T on tuorehko elektroduo, jonka jäsenet Alpo Nummelin ja Tomi Leppänen ovat suomalaisten lyömäsoitintaiteilijoiden aatelia. Nummelin soittaa rumpuja mm. Eleanoora Rosenholmissa ja Leppänen mm. Aavikossa ja Annien taustabändissä. Elektrobändi Alpossa ja Tomissa rummut ovat vaihtuneet analogisyntetisaattoreihin ja rumpukoneisiin. Myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa esikoislevyään parhaillaan työstävä duo on toistaiseksi kerennyt soittamaan vain muutaman keikan Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Norjan Ekko-festivaalilla. Ennen Oulun iltaa luvassa vielä kuuma A&T maistijaismiksaus tulevasta levystä.

Fiilistelyä:
http://www.myspace.com/alpojatomi


allen_d_small.jpg

Allen D

Allen D aka Olli Manninen on tänä vunna ahkeroinut eri klubeilla aiheuttaen tannsilattialla huimaa vipinää ja välillä sen ulkopuolellakin. Pätevät miksaukset ovat vieneet miestä hesaan mm. kutosen kosteisiin gonga bileisiin ja kesällä Allen D oli tuttu näky NGO:n Inner City Pressure hipoissa. Luvassa monipuolinen setti uutta discoa, italoa, filtteri housea ja kaikkea hyvää siltä väliltä.

Tässä lämpöä syksyn pimeneviin iltoihin: Endless Sunshine mix:
http://www.mediafire.com/download.php?fiojwntyn1z

Liput koko illalle 10/9e ja Aavikon & Äänijänniteen jälkeen n. klo.24.00 6/5e.
Koko illan K-18.

FB naamat ja sää:
http://www.facebook.com/event.php?eid=174292954312

B-eat-z :: Alpo ja Tomi LIVE + Allen D
Pe 13.11.2009
24:00 - 04:00
45 Special, Saaristonkatu 12
Liput 6e, 5e opiskelijat
K-18

Favorites 1