OuluSoul

  From until   Tickets 6€   Age limit: 19   http://www.handprod.com/  
45 Special, Oulu  
disco, house, soul, jotain

Dj Sampsa Vilhunen, Dj Vesa Yli-pelkonen

Oulu Soul meets Wahoo!

Oulu Soul tarjoilee todellista herkkua kun WAHOO (Hki) klubin isännät Sampsa Vilhunen ja Vesa Yli-Pelkonen saapuvat yhteiskeikalle Ouluun lauantaina 14.11. Nyt ei todellakaan kannata missata tätä settiä!
Illan isäntänä levylautasten takana häärii tuttuun tapaan Oulu Soulin DJ Yari.

sampsa_vilhunen_small.jpg

ylipelkonen_small_uusi.jpg

DJ´t Sampsa Vilhunen & Vesa Yli-Pelkonen (Wahoo!)

Club Wahoo! on ollut pitkään laadukkaan, orgaanisen rytmimusiikin
lipunkannattaja Helsingin klubirintamalla. Klubi on tullut tunnetuksi rennosta ilmapiiristä, missä voit joko tunnelmoida tai hipsutella tannsilattialla fiiliksen mukaan.

Sampsa Vilhunen ja Vesa Yli-Pelkonen ovat The Leftside Ensemble DJs -poppoon perustajajäseniä ja Wahoo! -klubi-iltojen vetäjä jo vuodesta 2001. Molemmat ovat erikoistuneet mustaan rytmimusiikkiin ja erityisesti dancefloorjazz, soul, funk, Brazilian ja latin -soundit ovat olleet DJ-seteissä kantavina teemoina.

Sampsalla on hallussaan upea 60-luvun tanssisoullevystö ja viime aikoina mausteina on tavattu kuulla myös tyttöbändisoundia ja raakaa rhythm & bluesia rockmausteilla. Vesan soulseteissä yhdistyvät niin ikään 60-luvun musta r´n´b modernimpaan 70- ja 80-luvun alun sykkeeseen. Sekä Sampsalle että Vesalle on levynkeräilyn sivusaaliina on kertynyt myös mittava kokoelma harvinaista Suomi-musiikkia. Nyt Oulu Soulissa molemmat soittajat heittävät tiukat soulpainotteiset setit.

Ja ennen iltaa kannattaa tunnelmoida ja streemata miksaussetit Wahoo! radio showsta Samurai FM:stä spesiaalit jazz, funk, boogie, disco ja Suomi soundit!
http://www.samurai.fm/wahoo

Kankaalla jälleen ihanat kuvat vuosien takaa.

Tervetuloa ihan kaikki.

Tänne joukkoon:
http://www.facebook.com/event.php?eid=162517621395

OuluSoul
La 14.11.2009
45 special, Oulu
22-04
K-19
Liput: 6 eur, 5 eur opiskelijat
www.handprod.com
www.myspace.com/handprod
:: Another fine h.a.n.d production ::

Favorites 1