HYTKY: KLONKS

  From until   Tickets 6€  
(Unknown), Helsinki  
techno

Individual, J.Mellouw, Opa, Sarana, Tyranoid/Strongstream

Hikisiä miehiä ja naisia. Pesukoneteknoa ja kulmikasta soundia. Raakaa, pimeää ja hengästyttävää menoa. Hämärässä ihmiset ovat vain hahmoja, joita hakkaava rytmi pakottaa liikkumaan. KLONKS hylkää turhan koreilun ja palaa perusasioiden ääreen.

http://www.hytky.org/klonks/individual-edit4.jpg
Individual (Spacehouse)

Ensimmäistä kertaa Hytkyn bileissä soittava dj Individual saapuu paikalle tunnetusti synkästä Kotkan kaupungista. Hämärä menneisyys rock-, punk- ja metallipiireissä sai lopulta onnellisen käänteen ja mies päätyi teknon pariin. Individualilta luvassa puolentoista tunnin hardgroove-pohjainen setti, jossa mausteina ysärisoundia ja vivahteita niin hollanti- kuin brassiteknostakin.

Individualin dj-profiili

http://www.hytky.org/klonks/j-mellouw-edit4.jpg
J.Mellouw (Global Warming)

Ug-piireistä tuttu dj/tuottaja J.Mellouw ei aio päästää tanssijoita helpolla. Luvassa omista biiseistä ja huolella valikoiduista helmistä koostettu dj-setti, jonka kruunaa hengästyttävä schranz-osio.

http://www.hytky.org/klonks/sarana-edit4.jpg
Sarana LIVE (HYTKY/Akashic records)

Unenomaisista äänimaisemista ei tällä kertaa ole tietoakaan. Äänisuunnittelijana ja tuottajana vaikuttava sarana on pyyhkinyt pölyt rumpukoneistaan ja valmistautuu tarjoilemaan teknokansalle harvinaista herkkua. Saranan ensimmäinen teknosetti sitten 90-luvun puolenvälin tulee olemaan puoli tuntia lasejahelisyttävän tiukkaa tykitystä.

http://www.sarana.biz

http://www.hytky.org/klonks/tyranoid-strong-edit4.jpg
Tyranoid/Strongstream LIVE (Fusion Drive)

Tyranoid/Strongstream -duon musiikillinen tausta löytyy metallista ja industrialista, mikä kuuluu impulsiivisen paahtavassa soundissa. Kaksikko ottaa musiikkiinsa vaikutteita monista eri genreistä sekä elokuvien ja tietokonepelien äänimaailmoista. KLONKS-bileiden livesetti tulee olemaan tavallista teknompi.

www.tyranoid.net

http://www.hytky.org/klonks/opa-edit4.jpg
Opa (Entropy)

Entropyn riveissä vaikuttavan Opan tyyliin kuuluu monipuolinen biisiselektio, tiukka teknosoundi ja teknisesti viimeistelty kokonaisuus. Tästä setistä ei menoa ja kolinaa tule puuttumaan! Opa on luvannut soittaa ehtaa pesukoneteknoa persoonallisella otteellaan.

Opa - The Bang mix


Huom! Saapumalla ajoissa pääset todennäköisimmin sisään.

*** *** *** ***

English summary

HYTKY: KLONKS
Saturday 3.10.09 22-04
Admission 6 eur, age limit 18


Back to basics, rough techno, sweaty dancers. Small venue - arrive early!

Artists:
Individual
J.Mellouw
Sarana LIVE
Tyranoid/Strongstream LIVE
Opa

http://www.hytky.org