SALLY SHAPIRO ALBUM RELEASE PARTY

  From onwards  
(Unknown), Helsinki  
chill, disco, elektro

JOHAN AGEBJÖRN (Sally Shapiro, Permanent Vacation, SE)
HANNULELAURI (Flexx Recordings, FI)
VJ SAKKE SOINI (Nerd Network)

Sally Shapiron My Guilty Pleasure -levyn julkkaribileet 11.9. Kutosella!

Ruotsin diskoprinsessa Sally Shapiro julkaisee uuden albuminsa My Guilty Pleasure elokuun lopussa. Tuoretta julkaisua juhlitaan myös Suomessa, kun laulajattaren hovituottaja ja biisintekijä Johan Agebjörn saapuu dj-keikalle Kutoselle. Suomalaiselle klubiyleisölle Agebjörn on studiotöidensä ohella tuttu erinomaisena kasaripoppia ja energistä italodiskoa soittavana deejiinä.

Sally Shapiron kakkosalbumilta kesällä lohkaistu Miracle-single päätyiBogdan Irkükin versioimana Hype Machinen suosituimpien kappaleidenjoukkoon. Myös aikaisempaa Shapiron ja Agebjörnin materiaalia ovat remixanneet modernin diskon ansioituneimmat tekijät, kuten Lindstrøm, Tensnake, Junior Boys ja The Juan MacLean. My Guilty Pleasure -albumin julkaisee niin ikään genren luottonimiin kuuluva Permanent Vacation -levymerkki.

Johan Agebjörnin lisäksi Kutosella levyjä soittavat hannulelauri-deejiit 80's Cop ja Ender. Kaksikon ensimmäiset raidat julkaistiin kuluvana vuonna ja ne löysivät hetkessä tiensä sekä lukuisiin musiikkiblogeihin, että mm. Aeroplanen, Diskokainen ja DFA:n Tim Sweeneyn kaltaisten hahmojen dj-setteihin.