TIME TUNNEL 2009

  From until   Tickets 15€   Age limit: 18   http://www.handprod.com/  
Oulun Kaupunginteatteri, Oulu

TV OFF, Ka So Re, TOP BILLIN, DJ 3rrd, DJ Sektori, DJ Lasa, DJ JYRI-X, DJ YARI


Tänä vuonna Time Tunnelin artistikattaus rakentuu suomalaisesta osaamisesta, sitruunantuoreesta otteesta ja rautaisesta kokemuksesta.


forum_eeroj.jpg

EERO JOHANNES (Live set, Hki) - pääsali
Eero Johannes on yhden miehen synteettinen funk-orkesteri. Hänen rumpalin ja basistin taustansa kuuluu selvästi onnistuneessa sokerinhuuruisessa tanssilattiagroovessa, Eero Johanneksen live-esiintymiset ovat aina osittain improvisoituja, ja visuaalinen ulottuvuus on niissä vahvasti läsnä. Viime aikoina Eero Johannes on kehittänyt esiintymisiään entistäkin monipuolisemmaksi audiovisuaaliseksi kokemukseksi, missä soivat puoleksi albumin raidat ja täysin uusi tuotanto. Tulossa päräyttävä setti!
http://www.myspace.com/eerojohannes


forum_tvoff.jpg

TV OFF (DJ Set, Hki) - pääsali
Helsinkiläinen elektropop-duo TV OFF sulauttaa musiikissaan pop-soundin tummanpehmeään lauluun omintakeisella tavalla, joka yksinkertaisesti toimii. Duo koostuu hyperaktiivisesta ja värikkäästä laulaja Sara Marjoniemestä sekä pitkän linjan biittinikkarista Markku Mäkelästä. Vertauksia on heitetty tyyliin “Sophie Ellis-Bextor meets Moby”. Livesetit kääritään värikkäisiin karkkivideoihin. Nam!
http://tv-off.com/
http://www.myspace.com/tvoff


forum_kasore.jpg

Ka So Re (Live set, Hki) - pääsali
KA SO RE lähti liikkeelle helsinkiläisen Juuso Malinin sooloprojektina. Muutamien live-keikkojen sekä Petite -ep:n jälkeen mukaan liittyi multi-instrumentalisti Henri Seger. Ka So Re:n menevässä musiikissa yhdistyvät modernit house-mausteiset electro-rytmit, kasarisyntetisaattorit sekä vocoder-laulu.
http://www.myspace.com/kasore
http://twitter.com/kasore


forum_topbillin.jpg

TOP BILLIN (DJ´s Sir Nenis & J-Laini, Hki) - pääsali
Top Billin soundissa sekoittuvat suloisesti kaikki tyylit ja genrerajoja ei ole olemassa. Eikä tule. Helsinkiläisryhmä on villinnyt kansaa tasaiseen tahtiin euroopan eri mestoilla mm. Saksassa sekä Ranskassa heinäkuussa TB pyöräytti Australian minikiertueen.
Keikkoja on ollut yhdessä mm. Justicen ja Cosmo Bakerin kanssa vieden missiotaan läpi - tehdä clubista jälleen iloinen mesta! Tunneliin ryhmästä saapuu Sir Nenis ja Kemmuru yhtyeestäkin tuttu J-Laini.
http://www.topbillinmusic.com/
http://www.myspace.com/topbillinmusic


forum_tanelee.jpg

DJ TANE LEE (Main Hall host, Hki) - pääsali
TANE LEE, on nuori kolli joka muutti Helsinkiin noin vuosi sitten. Kun taidot ja asenne ovat kohdillaan, aukesivat ovet
hesan kuumille klubeille kuten Redrum ja Kuudes Linja. Yhteistyö TB ryhmän kanssa on ollut antoisaa ja mix putkahti ulos
Nightrunnes sarjassa, very disco/house. TANE LEE tekee paluun Ouluun Time Tunneliin ja houstaa pääsalin.
Odotettavissa jo alkuillasta tanssijalan liikkeellepano.
http://topbillinmusic.com/


frm_superia.jpg

SUPERIA UNITED (Up-klubi, Rovaniemi) - pääsali
Superia United on suomalainen VJ-ryhmä joilla kaikilla on visuaalista talenttia. VJ keikkoja on tehty eri festifaaleilla, mm Flow Festival 2009.
Viime aikoina he ovat touhunneet interaktiivisten visuaalien ja installaatioiden parissa. Näitä hienouksia tullaan näkemään myös Time Tunnelissa. TT:ssä mukana VJ`t MKRF (Sami Keskikallio), VJ IGNAT (Aleksi Brunni), MÅNSTERI (Matti Niinimäki) ja ÅLARI (Aku Meriläinen).
http://superiaunited.com/


forum_3rrd.jpg

DJ 3rrd (House Party, Basso, Hki) - b-eat-z clubi
DJ 3rrd:n levyseppä juuret ulottuvat 90 luvun puolelle ja hänen sielukkaita house settejä kuullaan "House Party Helsinki"-kollektiivin illoissa. Päivisin DJ 3rrd:n olemus näkyy ja kuuluu vahvasti Basso TV:ssä ja radiossa. Timessä hän suuntaa syvemmän ja sielukkaan housen juurille tarjoten lämmintä kättä kaikille. DJ 3rrd - everybody´s got a shelter.
http://www.houseparty.fi/


forum_sektori.jpg

DJ Sektori (Happi, Oulu) - b-eat-z clubi
Less talk, more music! Happimies päästelee jälleen pahimpiaan kun pörinät deepimmästä friikimmästä partympään tulvahtavat ulos. Myös legendaariset biisit/tunnarit yli genrerajojen voivat saada uuden muodon kun Sektori sille päälle sattuu. Kaikkea hyvää tulossa kun mies vanhenee. Sektori tiivistää B-eat-Z clubitilan tunnelman ehkäpä illan tiukimmalla setillä.
http://www.myspace.com/sektori


forum_lasa.jpg

DJ Lasa (Sonic Skool, Oulu) - b-eat-z clubi
Lasse "Lasa" Hyttinen tunnetaan streettanssijana sekä moninkertaisena hip hopin ja housen suomenmestarina. Mutta Lasa on pyörittänyt myös kiekkoja jo reilut 10 vuotta.
Lasan soudimaailma on kaikkea r&b:stä electroon ja funkista houseen, groovaavaa tanssikansalle suunnattua musaa. Tunnelissa Lasa sukeltaa deeppiin ja sielukkaaseen houseen, jota maustetaan hieman rikotummalla biitillä ja Nu Jazzilla.
http://www.myspace.com/lasa85


forum_jyrix.jpg

DJ JYRI-X (Intro Funk, KUOPIO) - OuluSoul Bar
Jyri-X on totaalisesti koukussa musiikkiin. Päivät kuluu kauppaa tehden äänitemyymälässä ja lähes kaikki likenevä aika metsästäen vinyyleitä. Lähellä Jyrin pumppua on sister funk ja rytmikäs soul, mutta myös lattarit, boogaloo ja funkki raikaa hänen seteissään. Jyri-X touhuaa myös monipuolisten Intro Funk iltojen järjestelijänä, joita on rytmitetty Kuopiossa jo neljän vuoden ajan.


forum_jari.jpg

DJ YARI (Monk/dynamo/Intro/HAND - Oulu) - OuluSoul Bar
OuluSoul Barin isäntä Yari tähyilee ja hankkii yhä harvinaisia seiska tuumasia nimeltään soul 45. Soul musa sen kaikkine muotoineen kuten funk, jazz, latin ja välistä myös disco-jytät ovat Yarin settien perusta. Nauttikaa... me tiedämme että hän nauttii varmasti.


forum_teatteri.jpg

Time Tunnel & kaupunginteatteri
Time Tunnel tanssitaan jälleen Oulun kaupunginteatterissa. OuluSoul bar upeassa teatteriravintolassa, kuuma b-eat-z klubi lämpiössä sekä massiivinen pääsali harjoitussalissa. Tänä vuonna pääsalin valaistusta, visuaalisuutta ja ääntä kehitetään edelleen. Tulet kuulemaan ja näkemään sen. Kaikissa tiloissa A-anniskeluoikeudet. Kaupunginteatterin tilat ovat savuttomia ja tupakointitila järjestetään ulkopuolelle. Teatterin päänarikka on myös käytössä hengailuun.


Illan aikataulu
Eri salien aikataulut julkaistaan ma 17.8. Tsek, tsek!


Time Tunnel 2009
- la 22.08.2009 klo 22.00 - 04:00. Ikäraja K-18
- Oulun kaupunginteatteri, Kaarlenväylä 2, 90100 Oulu
- liput ennakkoon 15 eur, One Way, Stockmann ja Levykauppa ÄX. Ovelta 17 eur
- ennakkoliput myynnissä la 1.8 alkaen.


Web

frm_handprod.jpg

Liity

frm_facebook.jpg

Kuuntele

frm_myspace.jpg


Yhteistyössä OMVF ja Oulun kaupunginteatteri

Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.

:: Another fine H.A.N.D production ::