DTK w/ Marcel Heese (Tresor, Berlin)

  From until   Tickets 8€   Age limit: 20   http://disko.fi  
Club Playground  
house, techno

Marcel Heese (Tresor HQ, Berlin), Näköradiomies (live), Winnie P, Tommy Wave, Messis & Kasiseisk

Disko Tekno Kollektiven teknoiltamien sarja Club Playgroundissa jatkuu perjantaina 28.8.2009. DTK-klubin tarkoituksena on tuoda esiin mieltä, kehoa ja sielua lämmittävää teknoa uuden polven tuottajilta ja DJ:ltä. Tänä iltana DTK:lla on ylpeys tarjota esiintymiset berliiniläiseltä Marcel Heeseltä sekä järvenpääläiseltä Näköradiomieheltä. Vierasartisteja lämmittelee Disko Tekno Kollektiven DJ Winnie P. Pikkuhuoneessa vaihtelua tanssimeiningeille
tarjoamassa Kasiseisk, Tommy Wave ja Messis.

Winnie P

Päälavalla illan aloittaa klubitekno setillään Winnie P. Vaasasta kotoisin oleva Winnie P on vuonna 1996 levyjen soittamisen aloittanu pitkän linjan techno- ja house-konkari. Winnie P on soittourallaan käynyt läpi klubimaailman ilmiöt monoraidasta progressiiviseen houseen, ja vuosien kokemus on tuottanut paitsi mittavan levyvalikoiman, myös kyvyn yhdistellä tyylejä luontevasti toisiinsa menettämättä silti punaista lankaa. Lempeän länsirannikon miehen nykysaundia kuvaa parhaiten yksinkertainen mutta paljon kertova sana: groovaava.

http://www.myspace.com/winnie_p

Näköradiomies (live)

Illan livesetin esittävän Näköradiomiehen ensimmäiset musiikilliset tuotokset ajoittuvat 90-luvun loppuun. Tuolloin laitteistona oli PC ja tyylinä hip-hop. Kipinä nykyiseen dub- ja detroit-technoa edustavaan soundiin syttyi siviilipalvelusajan aikana kirjastosta löytyneistä levyistä. Tämän jälkeen mukaan tulivat ensimmäiset rumpukoneet ja syntetisaattorit, joiden avulla tuotoksiin saatiin kaivattua lämpöä. Rajuun perfektionismiin pyrkivä, Järvenpään Robert Hoodiksi tituleerattu Näköradiomies esittelee livessään paljon muutakin
kuin läppärinsä etukantta, joten luvassa on varmasti katu-uskottava teknopläjäys.

http://www.myspace.com/nakoradiomies

Marcel Heese (Tresor HQ, Berlin)

1983 syntynyt berliiniläinen DJ Marcel Heese edustaa Tresor-residenttien uutta sukupolvea, jonka ensimmäinen henkilökohtainen teknopärähdys ajoittuu 2000-luvun Loveparadeen. Kokemusta seurasi kuukausia kestänyt bileputki, jonka kruunasi Marcelin ensimmäinen käynti teknon temppelinäkin tunnetulla Tresor-klubilla, missä brittiläisten Surgeonin ja Regisin edustama Birmingham-soundi teki nuoreen mieheen lähtemättömän vaikutuksen.

Vuonna 2003 Marcel hankki ensimmäiset levysoittimensa ja alkoi tuhlata kaikki rahansa levyihin. Tätä seurasi musiikillinen kasvu ja vaikutteita haettiin niin detroitin, chicagon, acid housen, dub technon, ambientin, noisen, industrialin, breakcoren kuin dubstepin parista.

DJ-urallaan Marcel on edennyt todella vauhdikkaasti. Ensimmäistä keikkaa Berliinin Ruderclubilla huhtikuussa 2007 seurasivat useat esiintymiset klubeilla ympäri kaupunkia. Tasan vuotta myöhemmin Marcel liittyi Tresor Headquarters -tiimiin ja näin hänestä tuli yhden maailman arvostetuimman teknoklubin residentti.

Elokuun DTK-illassa kuulemme Marcelilta noin kolmen tunnin DJ-setin, joka liikkuu pääosin Detroit-Berliini -akselilla, mutta ammentaa myös miehen ensirakkaudesta, Birmingham-soundista. Luvassa on teknoisaa tykitystä taattuun Tresor-tyyliin!

http://www.myspace.com/fac303

Marcelin DJ-setti Killekill-klubilta Berghainista 6.5.2009


242-lounge

Peräkammarissa pojat soittavat jälleen fiiliksen mukaan enemmän tai vähemmän istuskelukuunteluun sopivaa elektronista musiikkia ambientista technoon ja dubstepistä IDM:ään. Herkkukattauksen tarjoilevat DTK:n Kasiseisk ja Tommy Wave sekä tähtivieras Messis.

http://disko.fi
http://www.facebook.com/event.php?eid=103846579575