BASSO! Club Grand Opening: DatA (FRA)

  From until   Tickets 8€  
Lounge & Club Nude, Kaisaniemenkatu2, Helsinki

Upstairs:
* DatA (Ekleroshock/Naïve, FRA)
* Femme En Fourrure (KaSoRe)
* WiljAm (Basso)

Downstairs:
Nude Young Blood Dj´s
* Leo Lotsales
* Pluris Hilton
* Upi
* Mitja

Basso! -klubi aukeaa ravintola Nudessa 11.7.

Osoitteessa Kaisaniemenkatu 2 ovensa avaavan ravintola Nuden sisällöntuottamisesta vastaava Basso Events aloittaa omaa nimeään kantavan klubinsa lauantaina 11.7. Klubin avajaisillan artistivieras on ranskalainen DatA.

Basso! -klubi pääajatus on tuoda viikottain Helsinkiin mielenkiintoisia, uusia ja nousevia ulkomaisia artisteja laatutakuulla. Musiikillisesti klubi vastaa Bassoradion omaa ennakkoluulotonta linjaa, painottuen kuitenkin tanssittavimpiin artisteihin. Luvassa on erilaisia elektro-, rock-, house-, rap-, disco- ja jopa punkahtavia kokoonpanoja.

Klubin artistivarauksista vastaa Basson tapahtumajohtaja Ville Tikkanen aka Dj Wiljam.
”Monet artisteistamme ovat Suomessa vielä hyvinkin tuntemattomia, mutta edustavat juuri sellaista tanssittavaa ja rajoja rikkovaa linjaa, jota Helsingin lauantai-illoissa ei juuri olla kuultu.”

Tähän mennessä muita varmistuneita artisteja ovat muun muassa Thieves Like Us (Fra), Le Castle Vania (Usa), Shitdisco (Uk), Don Rimini (Fra), Donovan (Fra), Hostage (Uk) ja Mystery Jets (Uk).

11.7.2009 Lauantaina at Lounge & Club NUDE

BASSO!

Upstairs:
* DatA (Ekleroshock/Naïve, FRA)
* Femme En Fourrure (KaSoRe)
* WiljAm (Basso)

Downstairs:
Nude Young Blood Dj´s
* Leo Lotsales
* Pluris Hilton
* Upi
* Mitja

Liput ovelta: 8€

1516284433_l.jpg

DatA (FRA) http://www.myspace.com/0data0
Elektronista ja energistä klubipoppia soittava pariisilainen muusikko ja dj DatA innostaa niin electro- kuin indiepäätkin melodisilla ja oikeita instrumentteja hyödyntävillä biiseillään. Juuri esikois-albuminsa "Skywriter" julkaissut Data on tunnettu vähintäänkin ponnekkaasti soivasta syntetisaattorirock- biisistään ”One In A Million”. Remixejä Data on tehnyt tämän päivän suosituimmille indie- ja elektroartisteille kuten m83:lle ja Chromeolle.