Reclaim the Streets

  From until  
kadulla, Helsinki  
acid, drum'n'bass, house, psy, techno, jotain

Boom Shakalaka
Tuhmatassu
Sipitron
Super Alias LIVE
Mekaanikko ("katutanssit"-setti)
Mr Krabbz
Axu
K.Larm & J.Raninen LIVE
Samhard LIVE
Hypnotone & Azar

+ possible surprise

Autojen ylivalta kadulla ei ole itsestäänselvyys. Kaupungin ei tarvitse olla tila, jossa kulutuskykyiset ja -haluiset ihmiset kulkevat liikkeestä toiseen tehden ostoksiaan. Astumalla ajoväylille ja muuttamalla ne tanssisaleiksemme, pelikentiksemme, terasseiksemme tai miksi ikinä haluamme voimme kieltäytyä tukemasta horjumattomana pidettyä järjestystä ja esittää vaihtoehtoisen tavan käyttää julkista tilaa.

Helsingin Reclaim the Streets kutsuu lauantaina 13.6. 2009 kaduille kaikki ne, jotka tahtovat olla mukana tekemässä toisenlaista kaupunkia. Tapaamme Kiasman edessä klo 12 ja jatkamme matkaa yhdessä. Vallatulla kadulla musiikkia tarjoavat mm. Boom Shakalaka, Super Alias (live), Mekaanikko, Tuhmatassu, Sipitron, Mr. Krabzz Axu, K.Larm & J.Raninen (live), Samhard (live), Hypnotone & Azar. Paikalle saapuu myös kapteeni Jubilaatio joukkoineen. Kaikenlaiset omat ajanvietteet, pelit, katuliidut ja vastaavat ovat sallittuja ja suotavia - tilaa kyllä löytyy.

Vallattu katu on yhteinen tila. Se on paikka, johon kuka tahansa on tervetullut ja jossa jokaista asemasta, ulkonäöstä, iästä tai muista ominaisuuksista ja mielipiteistä riippumatta tulee kohdella yhtä lailla kunnioittavasti ja ystävällisesti. Myös vastuu ympäristöstä on yhteinen; jokainen siis huolehtikoon omien jälkiensä siivoamisesta.

Tule mukaan, kokoontuminen Kiasmalla klo 12.

rts2g.jpg