FAG YOU! LIVE: NIYI (UK) & DINOSAURUXIA

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   http://www.fagsonfire.net  
Kuudes Linja (Hämeentie 13), Helsinki  
disco, elektro, r'n'b, jotain

LIVE: NIYI (UK) & DINOSAURUXIA
Dj:t Smalltown Assembler (SWE), Mikko (UK), Shoplifter & Janne X


FAG YOU! Pe 27.3.2009. @ Kuudes Linja, Klo 22-04, Liput: 8€
LIVE: NIYI (UK) & DINOSAURUXIA
Dj:t Smalltown Assembler (SWE), Mikko (UK), Shoplifter & Janne X


NIYI:ssä kiteytyy Lontoon klubi-skenen tämänhetkinen suunta, aika jälkeen suuren electroclash -buumin. Hänen klubinsa "Gauche Chic" käynnisti muutama vuosi sitten nu-rave pukeutumistrendin (kuten mm: The Sunday Times huomioi), Carri Mundane (Cassette Playa) työskenteli klubin ovella ja vieraina nähtiin kaikki Björkistä Gareth Pughesiin.
NIYIsta leivottiin nu-raven posteri-poikaa myös SUPERSUPER-lehden kansikuvalla sekä lukuisten radio ja tv-esiintymisten avulla. Ensimmäinen single "Your Mummy/808 Clap" myi hetkessä loppuun ja johti minikiertueeseen Adamskin kanssa. Tällä hetkellä NIYI valmistelee keväällä ilmestyvää debyytti-albumiaan ja pyörittää "I Heart Niyi" -klubia. Musiikillisesti NIYI yhdistelee rohkeasti eri tyylejä myös rap-grime-nu-rave genrejen ulkopuolelta, omien sanojensa mukaan uudella levyllä yhdistyy "all music.. from electro to gabba to country & western".

http://www.myspace.com/niyi

Dinosauruxian vaatimattomana tavoitteena on hallita aikaa ja tulla universumin kuninkaiksi. Tätä tuoreutta tihkuvaa duoa ei paha maailma ole vielä pilannut, ja inspiraatio löytyy syntikoista, linnuista, ihmisten sieluista, kosmisesta rakkaudesta, kissanpennuista, Pet Shop Boysista, Depeche Modesta, Sage Francisista ja Saul Williamsista. Päivänsä bändi viettää lukemalla, leipomalla, pianoa soittelemalla, nukkumalla ja metsissä. Välissä tehdään myös musiikkia, ja tässä kuussa bändin Myspace-sivuilta on ladattavissa 4 uutta kappaletta! Erikoismaininta: Wolfgang Fleur (ex-Kraftwerk) ihastui bändin nimeen Liverpoolissa!

http://www.myspace.com/dinosauruxiaofficial

Mikko tunnetaan ennenkaikkea tämän vuosikymmenen kahden tärkeimmän Lontoolais-klubin Nag Nag Nag:in ja Boombox:in "houstina". Tällä hetkellä Mikko soittaa levyjä viikottain Meat Whiplash -klubilla Lontoossa sekä tekee dj- ja juontokeikkoja ympäri eurooppaa.

http://www.myspace.com/mikkokoo

Smalltown Assembler on brittiläinen, nykyään Tukholmassa asuva designer/dj, jonka indie-electro -setti kulkee Alphex Twinsistä aina Zongamiin!

FAG YOU!:n resident-dj:inä soittavat Janne X ja Shoplifter

Favorites 2