KOMPLEKSI (live) with Nurja Joukko DJ's

  From until   Age limit: 18   http://www.kompleksi.net  
Bar Bulldog Teiskontie, Tampere  
acid, disco, elektro, jotain

Kompleksi (live), Disco Mutant, Simius Tossavainen, Semi Sailor

KOMPLEKSI (Verdura Records) LIVE
http://www.kompleksi.net
style: eclectro

Vuonna 2002 perustetun Kompleksin jäsenet Mike Not (koskettimet, miksaaminen ja tuottaminen) ja pHinn (vokaalit ja koskettimet) ovat pitkän linjan vaikuttajia Tampereen ja Suomen tekno-, elektro- ja underground-skenessä, Mike Not oman Noise Production -sooloprojektinsa parissa ja DJ:nä, pHinn suomalaista konemusiikkia käsittelevän verkkosivusto pHinnWeb.org:in ylläpitäjänä ja musiikkikirjoittajana, DJ:nä ja yhtenä Tampereen Club Telex -elektrotapahtuman taustavoimana. Vuonna 2008 mukaan liittyneellä kolmanella jäsenellä Everhadillä (läppäri, miksaus, vocoder/taustalaulu, koskettimet) on vankka tausta kitaristina punkbändeissä kuten Entropia ja AVK sekä omissa, maanalaista kulttimainetta saavuttaneissa, elektronisissa projekteissaan Ever Had, Melkoinen ja Kings of Kaivinkone.

Kompleksin raitoja on kuultu legendaarisen elektrolevymerkki Bunker Recordsin sekä Manchesterin Mate Recordingsin kokoelmalevyillä ja Kompleksin raitoja ovat suitsuttaneet maineikkaat elektroartistit, kuten Legowelt ja Luke Eargoggle. Tiedossa eklektistä elektroa, joka ottaa vaikutteita niin 1970- ja 80-luvun taitteen synapop-artisteista elektrosta, teknosta, diskosta ja kokeellisemmasta ilmaisusta, unohtamatta psykedelia-, punk-, uusi aalto- ja dub-vaikutteita: tuloksena taatusti outoa, mutta rullaavaa konesoundia.

Kompleksin keikka Bar Bulldogissa on trion ensiesiintyminen omassa kotikaupungissaan kahden menestyksekkään Helsingin-konsertin jälkeen.

FREE ENTRY

Nurja Joukko DJ's:
Disco Mutant
Semi Sailor
Simius Tossavainen

Facebook event:
http://www.facebook.com/event.php?eid=52532513340