B-EAT-Z Presents Acid Kings & Roberto Rodriguez

  From until   Tickets 6€   Age limit: 19   http://www.handprod.com  
45 Special, Oulu  
acid, breaks, disco, elektro, techno, jotain

Acid Kings, Roberto Rodriguez, DJ Rene

Happokunkut vihdoin livenä Oulussa!

B-eat-z klubin live ilta tykittää alukantaista ACID house rytmiä kun odotettu Acid Kings trion live saapuu vierailulle. Iltaa täydentää Roberto Rodriguez dj-setti, jolloin techno/house on parhaimmillaan. Syvää.
Johdannot ja väli-ilottelut tyylittelee monet ACID bileet kolunnut h.a.n.d mies Dj Rene.

acidkings_small2.jpg

Acid Kings (Sähkö Recordings/ Keys Of Life) - LIVE

Acid Kings tunnetaan peräänantamattomasta asenteesta, perinteistä ammentavasta ammattitaidosta ja räjähtävästä live-energiasta.
Koe elävä rytmi ja autenttinen soundi - kun muut sämpläävät ja emuloivat, Acid Kings näyttää mistä aito ACID on peräisin: hopeisesta pandooran lippasta, eli TB-303 Bassline-laitteista ja analogisista piireistä kumpuavasta alkukantaisesta rytmistä!
Näe ja kuule Acid-musiikin nerous ja hulluus, todista henkilökohtaisesti uraauurtavan yhtyeen luova voima.
Kuuntele joka toinen perjantai-ilta Basso radiosta - ja 13.2 livenä Oulussa Kimmo Oksanen, Petri Salonen ja Roberto Rodriguez.
Let the Bass Kick!

http://www.myspace.com/acidkings


roberto_small2.jpg

Dj-set, Roberto Rodriguez - (Compost, Freerange) HKI

Roberto Manuel Rodriguez-Rantanen. Espanjalaiset juuret ja suomalainen koti. Siinä lähdöt kun hän 90 luvun alussa järjesteli bileitä ja käynnisti deephouse uraansa Helsingissä. Robertosta on moneksi: Future Beat Investigator, Track n Field, Acid Kings julkaisuja ja remixejä useiden eri labeleiden kautta sekä dj- ja live-settejä ympäri eurooppaa.

Kunkku keikan jälkeen Roberto heittää meille vielä DJ-setin, missä hän yhdistää ennakkoluulottomasti housen ja teknon eri aaltoja. Listalta löytyy ainakin tuotantoa Compost, Freerange, Sonarkollektiv, Raw Fusion, Laka Worldwide ja Plastic City levy-yhtiöiden kautta. Pure, deep Boogie!

http://www.myspace.com/robertorgz


rene_small2.jpg

Dj Rene (h.a.n.d)

Dj Rene on toiminut h.a.n.d ryhmässä jo useita vuosia soittaen ja osallistuen legendaaristen dance iltojen järjestämiseen kuten Aqua, Time Tunnel ja Undergroove. Ja tietysti Basso Dance Station!

Hänen setit ovat isoja matkoja elektronisen tanssimusiikin maailmaan. Tiettyyn trendiin, tyyliin tai rytmiin ei jämähdetä.
Mielenkiintoiset miksaukset ja uudet versiot biiseistä kuvaavat häntä parhaiten. Materiaalia tähän löytyy, sillä Rene soitti ensimmäiset keikkansa jo vuonna -85. Acidmies pomii mukaan happokalssikoita housen/teknon johdattaessa iltaa.

www.myspace.com/acidmies

B-eat-z, pe 13.02.2009
22.00-04.00
45 Special
Liput: 7 eur, opiskelijat 6 eur
K-19
http://www.handprod.com/
http://www.myspace.com/handprod

Liity joukkoon:
http://www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=47539826308

Another fine H.A.N.D production

Favorites 4