FUNKLUB

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18  
Poppari, Jyväskylä  
disco, house, r'n'b, soul, jotain

Spanky, Wanky & The Funksearchers, DJ Erccu

Elokuun 13. päivää vietetään Popparissa riehakkaissa merkeissä, kun lavalle nousee Spanky, Wanky & The Funksearchers. FunKlubi-illat aloittanut bilebändi soittaa niin funkkia, soulia ja discoa, kuin latinovaikutteista poppiakin, joten tanssilattialla on taatusti tungosta.

Spanky, Wanky & The Funksearchers sai alkunsa vuoden 2008 keväänä erään hämyisen jamisession aikana, kun laulaja Konsta Niskavaara ja juuri kaupunkiin muuttanut pasunisti Jussi Kosonen haaveilivat isosta bändistä, joka soittaisi pääosin mustaa rytmimusiikkia. Kososella oli aiempaa kokemusta sektiopuhaltajana, ja mikä parasta, myös sovittajana, joten hän kokosi bändiin erinomaisen puhallinsektion. Komppiryhmän kasaamisesta vastasi Niskavaara. Hän rekrytoi mukaan myös toisen laulajan, mm. Hi-Q ja Save Our Soul –bändeistä tutun Heini Ikosen.
Tuloksena oli yhdeksänhenkinen cover-bändi Spanky, Wanky & The Funksearchers.

Upeaääninen Heini "Spanky" Ikonen ja karismaattinen Konsta "Wanky" Niskavaara luotsaavat The Funksearchersin niin eläimelliseen bilemenoon, ettei yleisö voi olla reagoimatta! Kokoonpanon vahvuuksiksi voidaan lukea ison soul-bändin soundi täydellä puhallinsektiolla, sekä taatusti tanssittavat tulkinnat niin tutuista kuin harvinaisemmistakin biiseistä.

DJ Erccu lataa jengin tunnelmaan sekä viimeistelee bileillan levylautasten ääressä.

Liput: 7€ (opiskelijat 5€)

Kokoonpano:
Heini "Spanky" Ikonen (vocals)
Konsta "Wanky" Niskavaara (vocals)
Juha-Matti Rautiainen (bass)
Matias Haavisto (guitar)
Miika Pelkonen (keyboards)
Happi Leppänen (drums)
Jussi Kosonen (trombone)
Heikki Pola (trumpet)
Aki Vänskä (saxophone)

Favorites 1